עצות להתחזקות

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד ללמוד ספרי מוסר
פסקות, לפי תאריכים או 5 דקות כל יום.
"אהבת חסד" "שמירה"ל "
או על התפילה, חינוך ילדים , שלום בית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1278106:
ממליצה מאד ללמוד ספרי מוסר
פסקות, לפי תאריכים או 5 דקות כל יום.
"אהבת חסד" "שמירה"ל "
או על התפילה, חינוך ילדים , שלום בית

כדי להתמיד בלימוד המוסר - נרשמתי לארגון "שתי הלכות ביום" ואני מקבלת בכל יום למייל קטע של מוסר יומי מה"פלא יועץ" ומ"אורחות צדיקים" (בתחילה, ביקשתי רק את ה"פלא יועץ" זה היה הספר הראשון שהם הציעו במסלול של לימוד מוסר, כשסיימו את הספר והתחילו מתחילה ביקשתי להצטרף גם ל"אורחות צדיקים")
ככה, כשאת מקבלת את זה בשעת בוקר מוקדמת מידי יום, בטוח שתלמדי.
גם שמיה"ל אפשר לקבל מהם.

• הוסף לסימניות
יש את ה"קו שלך" מאד מומלץ. ובמיוחד את השיעורים על הצניעות. מאד מוצלח!0722722344

• הוסף לסימניות
יש גם קו מאוד מוצלח של הרב אליהו שירי (אני חושבת שכך קוראים לו) כל יום כמה דקות של חיזוק בכ"מ תחומים, חזק, קצר וקולע!
אין לי עכשיו את המספר אולי למישהו יש ויעלה, אם לא אנסה למצוא אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;1278345:
יש גם קו מאוד מוצלח של הרב אליהו שירי (אני חושבת שכך קוראים לו) כל יום כמה דקות של חיזוק בכ"מ תחומים, חזק, קצר וקולע!
אין לי עכשיו את המספר אולי למישהו יש ויעלה, אם לא אנסה למצוא אותו.

יש לו כמה הרצאות בהידברות הוא קאוצ'ר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה