מדבר לעניין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
משפט טיפשי ביותר
משפט טיפשי ביותר
צודק. הם בערך 10% מהציבור הליטאי, לא הכלליאני מבין שאתה חושב שהם 10 אחוז מהציבור החרדי, דהיינו יש להם 200 אלף איש (לא כולל נשים וילדים) שיהיה בהצלחה, אם יש להם רבע מזה אני קוגל...
איני מתווכח עם אף אחד ברמה האישית ואני לא נכנס לכל אחד לקרביים שלו האם הוא יכול או לאאני נתקלתי ב"בעיה" הזו, ובצער רב אני (ועוד רבים מאוד) נאלצים להישאר בבית ולהשתתף מרחוק
וחבל, היו עושים את זה בשעות הערב/במוצ"ש, אולי זה היה מצטלם פחות יפה, אבל הרבה יותר אנשים היו מגיעים
צודק, מחקתי, ובעז"ה אעשה ככל שיכולתי כן להשתתףאיני מתווכח עם אף אחד ברמה האישית ואני לא נכנס לכל אחד לקרביים שלו האם הוא יכול או לא
אבל כשכותבים כאלו דברים בפורום ציבורי צריך גם לחשוב על ההשלכות של מה שכותבים
והדברים האלו בהחלט יכולים לקרר ולגרום לאנשים לא לבא רק כי משהו לא הכי מסתדר להם
ואם מבינים את חשיבות הדבר אז הרבה דברים יכולים איכשהו להסתדר
(ואני מוסיף לענ"ד - ואיני מתכוין לבעלי השקפת "איני משתתף" - שיש כאן גם אמירה ברורה של כל אחד לאיפה הוא שייך בדיוק כמו בזכות "ההצבעה" שיש לנו בכנסת (ולא הבחירה) שגדו"י אמרו על כך שזה פתק שאתה אומר לאיפה אתה שייך האם לקב"ה או למישהו אחר כנ"ל גם כאן)
חייב לשאול
מה אברכים אמורים לעשות עם הילדים שהם מוציאים כל יום מהגנים ת"ת ביה"ס מי יוציא אותם ? מי ישמור עליהם ?
שמעתי תלונות נוספות ושונות.אני נתקלתי ב"בעיה" הזו, ובצער רב אני (ועוד רבים מאוד) נאלצים להישאר בבית ולהשתתף מרחוק
וחבל, היו עושים את זה בשעות הערב/במוצ"ש, אולי זה היה מצטלם פחות יפה, אבל הרבה יותר אנשים היו מגיעים
נו די מספיקשמעתי תלונות נוספות ושונות.
והיו שהציעו (לא רלוונטי כמובן) שטוב היה אם היו עושים בכל עיר מפגן אדיר כעין זה או לכה"פ לפריפריה וכאלה שמורכב ומסובך להגיע עד ירושלים בשעות אלו ביום זה.
נ.ב אם הזכירו שכל הציבור החרדי המבוגרים הוא סביבות 540000 מה הסיכוי שיגיעו רבע מליון??
ולוואי ונתבדה.
אני שומע הרבה שחוששים להגיע בעיקר בגלל החזור. הכאוס שיהיה הוא לא ניתן לדמיון. זה לא מירון ולא יהיה את הסדר שיש שם. וגם שם...
צודק.נו די מספיק
אני גם יודע על כאלו עם ציפורן חודרנית שמאד מאד יהיה להם קשה לבא
ומה שלא יעשו (מיקום/שעה/יום) תמיד יש כאלו שזה לא נח להם וככה זה בחיים
אבל למה כולם צריכים לשמוע על כל אחד שלא בא
למה לעשות אווירה כזו של "נכסיות"??
אין לי עניין להיכנס לוויכוח, אבל לא צריך לבלוע ולקחת כתורה למשה מסיני כל נתון שמישהו מפריח באוויר ללא כל ביסוס רק על בסיס השערה בלבדנ.ב אם הזכירו שכל הציבור החרדי המבוגרים הוא סביבות 540000 מה הסיכוי שיגיעו רבע מליון??
קודם כל מנין לך?אני שומע הרבה שחוששים להגיע בעיקר בגלל החזור. הכאוס שיהיה הוא לא ניתן לדמיון. זה לא מירון ולא יהיה את הסדר שיש שם. וגם שם...
לא יודע איפה אתה גרצודק.
אבל זה נספח מיוחד להתדיינות ואולי גם למציאת פתרונות.
אני מתכנן לבוא בעז"ה.
בנתיים שקט בגיזרה של העסקנים המקומיים על אוטובוסים וההתניידות.
להתדיין מותר הכל טוב אבל להיזהר מלעשות אוירה של "הנה כולם אומרים שזה בעיה להגיע אז גם אני לא אגיע..."אבל זה נספח מיוחד להתדיינות ואולי גם למציאת פתרונות.
אשריךאני מתכנן לבוא בעז"ה.
מאיזו עיר?אצלינו כבר עשו רישום ל 2 אוטובוסים רק אתמול
קרית מלאכימאיזו עיר?
מי מממן. או שכל אחד משלם.קרית מלאכי
(לא כולל את הישיבה...)
אני לא יודע בדיוק מאיזה כיס זה יוצאמי מממן. או שכל אחד משלם.
מי שהיה פעם קודמת בוודאי זוכר. היה צריך ללכת הרבה ברגל עד למקום שבו עמד האוטובוס, אבל משם הנסיעה הייתה יחסית בסדר.אני שומע הרבה שחוששים להגיע בעיקר בגלל החזור. הכאוס שיהיה הוא לא ניתן לדמיון. זה לא מירון ולא יהיה את הסדר שיש שם. וגם שם...
אפשר לעשות מיזם של בייביסיטר בכל עיר שיקחו את הילדות וישמרו עליהםחייב לשאול
מה אברכים אמורים לעשות עם הילדים שהם מוציאים כל יום מהגנים ת"ת ביה"ס מי יוציא אותם ? מי ישמור עליהם ?
הרבה? האוטובסים מורידים ואוספים בגינות סחרוב, זה יותר מ20 דקות הליכה!!מי שהיה פעם קודמת בוודאי זוכר. היה צריך ללכת הרבה ברגל עד למקום שבו עמד האוטובוס, אבל משם הנסיעה הייתה יחסית בסדר.
20 דק' הליכה זה הרבה? במירון הולכים יותר. הגבתי למישהו שדיבר על מירון.הרבה? האוטובסים מורידים ואוספים בגינות סחרוב, זה יותר מ20 דקות הליכה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: