נקווה מאוד שהם כן ישתתפו, כי אם לא אז במקום אירוע של כככללל הציבור החרדי, נקבל אירוע פנים מפלגתימאיפה אתה לוקח את זה
כי כפי שאני יודע העדה החרדית אין עדיין תשובה מה לעשות
והפלג הודיעו שלא ישתתפו
ומהשעה 15:00? יעברו דרך היציאה מהעיר?תנועת התחבורה הציבורית לכיוון היציאה מהעיר, תתבצע אך ורק דרך מסוף הארזים עד השעה 15:00.
מצחיק לקרוא ל-90% מהציבור אירוע פנים מפלגתינקווה מאוד שהם כן ישתתפו, כי אם לא אז במקום אירוע של כככללל הציבור החרדי, נקבל אירוע פנים מפלגתי
מה שהם היו עושים אם חלילה הייתה איזו לוויה של אחד מגדולי ישראל היל”תחייב לשאול
מה אברכים אמורים לעשות עם הילדים שהם מוציאים כל יום מהגנים ת"ת ביה"ס מי יוציא אותם ? מי ישמור עליהם ?
אה"נ אם יש ביטול מלאכה וכולם יוצאים כולל הת"ת ומקומות עבודה חרדים בכל אופןמה שהם היו עושים אם חלילה הייתה איזו לוויה של אחד מגדולי ישראל היל”ת
לפחות פה נותנים כמה ימים להתארגן על זה...
ביטול מלאכה יש רק במקום הלוויהאה"נ אם יש ביטול מלאכה וכולם יוצאים כולל הת"ת ומקומות עבודה חרדים בכל אופן
אבל כרגע שההוראה לת"ת שלומדים רגיל כנ"ל ביה"ס והסמינרים מחוץ לירושלים והאשה גם עובדת רגיל מה עושים
אני שואל טכנית מי נתקל בבעיה הזאת ואיך הוא פתר אותה ?
פשוט לבקש מבתי הספר לשלוח את הבנות בשעה 13:00אה"נ אם יש ביטול מלאכה וכולם יוצאים כולל הת"ת ומקומות עבודה חרדים בכל אופן
אבל כרגע שההוראה לת"ת שלומדים רגיל כנ"ל ביה"ס והסמינרים מחוץ לירושלים והאשה גם עובדת רגיל מה עושים
אני שואל טכנית מי נתקל בבעיה הזאת ואיך הוא פתר אותה ?
בול על המקום!!האם הרכבת מת"א לירושלים עובדת ומורידה ליד העצרת?
אני רק מנסה לדמיין מה הולך להיות ברכבת בחזור עשרות אלפי איש רוצים להיכנס....בול על המקום!!
איזה כיף..
(בעצרת המליון הקודמת לא היה את הרכבת הזו)
ברורנראה לכם שלצאת באוטובוס מאורגן מבני ברק בשעה 13:00 זה סיכון?
מתי כדאי לצאת?
צריך להצטייד בתרמיל עם מספיק אוכל ושתיה והרבה אורך רוח וסבלנות וגמישות בתוכניותאני רק מנסה לדמיין מה הולך להיות ברכבת בחזור עשרות אלפי איש רוצים להיכנס....
וזה הבעיה הגדולה שאין שום הודעה מסודרת אם יש תוספת רכבות?
אני מבין שאתה חושב שהם 10 אחוז מהציבור החרדי, דהיינו יש להם 200 אלף איש (לא כולל נשים וילדים) שיהיה בהצלחה, אם יש להם רבע מזה אני קוגל...מצחיק לקרוא ל-90% מהציבור אירוע פנים מפלגתי
אם לא ישתתפו - לא ישתתפו
אם 200,000 זה 10%, אז צריך להגיד הפגנת ה-2 מיליון...אני מבין שאתה חושב שהם 10 אחוז מהציבור החרדי, דהיינו יש להם 200 אלף איש (לא כולל נשים וילדים) שיהיה בהצלחה, אם יש להם רבע מזה אני קוגל...
דבר ראשון אם כולם חוץ מהם ישתתפו יהיה שם קרוב לשתי מליון, העניין הוא שיש המון שלא ישתתפו, או כי יש להם עבודה באותו יום או שמחה או כל מיני דבריםאם 200,000 זה 10%, אז צריך להגיד הפגנת ה-2 מיליון...
אהה והכי חשוב לדיון
אין שום סיכוי להגיע ל600.000 איש
הציבור החרדי כולו כולל כולו כולל ה10 אחוז מהחיבי גיוס שמתגייסים לצה"ל !!!(אני יודע שזה רק ממחזור גיוס אבל זה עדיין אומר משהו על ההגדרה חרדי של וויקיפדיה היא מאוד מרחיבה) הפלג הירושלמי והקנאים הם 13 אחוז מהאכלוסיה
בערך 1,400,000 חצי נשים 700,000 גברים חרדים מגיל 0-100 כולל כל המגזרים דלהלן
קיצור לא יהיה 600,000
אבל אפשר לברך ואני (ברעיון) מברך בברכת כהנים ובסליחות המרכזי בכותל
כי באמת האמיתית מי שבירך בעצרת המיליון הקודמת שהיה בה אולי 350 אלף יכול לברך בעוד כמה אירועים
דבר ראשון אם כולם חוץ מהם ישתתפו יהיה שם קרוב לשתי מליון, העניין הוא שיש המון שלא ישתתפו, או כי יש להם עבודה באותו יום או שמחה או כל מיני דברים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: