- הוסף לסימניות
לאיש תגבור של תח"צ/רכבות??
באתר של הרכבת לא מופיע כלום!!
אסור להם לתגבר לעצרות והפגנות
לאיש תגבור של תח"צ/רכבות??
באתר של הרכבת לא מופיע כלום!!
מאז התבגרנו וקצב ההליכה בהתאםמי שהיה פעם קודמת בוודאי זוכר. היה צריך ללכת הרבה ברגל עד למקום שבו עמד האוטובוס, אבל משם הנסיעה הייתה יחסית בסדר.
אתה ממש @מדבר לענייןיהיה פקוק מאוד 3 שעות בדרך
אני יצטרך לצאת מוקדם מאוד
אני מסובך מי יוציא את הילדים מהמוסדות
אני מסובך מי יהיה עם הילדים בבית באותן שעות
אני יעמוד בשמש וכלי יזיע מרוב חום
יהיה צפוף מואד ולא נעים בכלל
אני יעמוד על הרגלים שלי שבין כך כבר כואבות
אני יהיה רעב כשלא בא אוכל לפי הרבה שעות
יהיה אבל בטוח קריסה של התחבורה אין סיכוי שלא!
אני יחכה שעות לאוטובוס חזור
אני יגיע לבית בלילה אחרי יום עמוס ומטורף
אבל!!!!
אני יגיע!!!!
אני לא פראייר לוותר על כזה מעמד של קידוש ה' וגאוה חרדית!!!
יתכן שזה לא יקרה שוב אולי זוהי הפעם האחרונה
אני שם!
אני חרדי!
אני יהודי!
א. מאיפה אתה מגיע?...מה הדרך הכי מומלצץ עם רכב פרטי?
[אני יודע שהכי מומלץ ברשמי זה עם התח"צ, ועדיין שואל...]
עם דגש על תכנון מראש ליציאה הכי נוחה מירושלים אחרי העצרת?
אי"ה בקרוב ממש זה יקרה שוב, ואם נזכה כבר מחר - בבית המקדש!!יתכן שזה לא יקרה שוב אולי זוהי הפעם האחרונה
אמן ואמן.אי"ה בקרוב ממש זה יקרה שוב, ואם נזכה כבר מחר - בבית המקדש!!
www.prog.co.il
חשבתי להחנות על ציר רכבת הקלה בכל מקוםמה הדרך הכי מומלצץ עם רכב פרטי?
[אני יודע שהכי מומלץ ברשמי זה עם התח"צ, ועדיין שואל...]
עם דגש על תכנון מראש ליציאה הכי נוחה מירושלים אחרי העצרת?
אבל גם ירושלים התבגרה...מאז התבגרנו וקצב ההליכה בהתאם![]()
הרכבת פעילה, חוץ מהמקטע של העצרת ולשם גם אם מאוד תרצה לא יתנו לך להכנס עם רכב, ואם תצליח להכנס לא תצליח לצאת [אא"כ תשים דמות רבנית במושב לידך, אולי יחשבו שזה אחד מגדולי הרבנים... ידיד שלי עשה את זה במירון [שלפני האסון], שם את אבא שלו [יהודי פשוט אבל עם הדרת פנים] במושב לידו, ואמר לשוטר שהוא אדמו"ר פלוני...חשבתי להחנות על ציר רכבת הקלה בכל מקום
לא הכוונה ממש על הפסים.....הרכה
הרכבת פעילה, חוץ מהמקטע של העצרת ולשם גם אם מאוד תרצה לא יתנו לך להכנס עם רכב, ואם תצליח להכנס לא תצליח לצאת [אא"כ תשים דמות רבנית במושב לידך, אולי יחשבו שזה אחד מגדולי הרבנים... ידיד שלי עשה את זה במירון [שלפני האסון], שם את אבא שלו [יהודי פשוט אבל עם הדרת פנים] במושב לידו, ואמר לשוטר שהוא אדמו"ר פלוני...
חברים מה קרה?בנתיים רוב נבחרי המפלגות אצלנו מתנערים מארגון אוטובוסים, וכנראה מחכים שזה יפול על האברכים..
זה נראה שאת/ה לא ירושלמי...לא הכוונה ממש על הפסים.....
מוטב שתיסע בפרטי עד תחנת הרכבת בהרצליה ומשם רכבת עד למקום...מהצפון שווה להגיע עם רכב פרטי דרך כביש 90 או שיהיו גם משם פקקים?
למה? אני מגיע מכביש 1 מכיוון מעלה אדומים, זה לא אותו כביש שמגיעים מהמרכזמוטב שתיסע בפרטי עד תחנת הרכבת בהרצליה ומשם רכבת עד למקום...
כביש 90 הוא עם נתיב 1 מכל כיוון...
ובכניסה לירושלים הוא משתלב עם 1 ו 443 ככה שהבעיה שלך תהיה מאזור מעלה אדומים בואכה ירושלים...
אא"כ אתה יוצא ממש מוקדם בבוקר (שחרית בירושלים)...
לא חושב שצריך להיות סבסוד, אבל לארגן תחבורה, בהחלט מתבקש.חברים מה קרה?
הם גם צריכים לדאוג לך להטעין את הרב קו פעמיים בחודש או ללכת לסופר לקנות לחם וחלב?
על אתרוג השקעת יותר מ 50 שקל? למה שעל זה לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: