אשמח לראות תמונהלי יש שיש שחור וארונות בגווני מוקה קרם בהיר
מבחינת מראה הוא מדהים ובכלל לא הקטין את המטבח
להיפך - נתן תחושה של גודל
אבל מבחינת פרקטיקה - רואים כל פרור
אם צריך תמונה אשמח לשלוח
תמונה מדהימה, שמראה עד כמה השילוב הזה מוצלח.לדעתי מבחינת מראה,
אין כמו שיש שחור
עם שילוב קרמיקה ופורמייקה בהירה
לגיוון - צבעי קרם וכו'
זה פרקטי וזה יפה...
גם זה שילוב מצויין!שיש בהיר
כשרציתי לעשות שיש
אמא שלי הזהירה אותי לא לעשות כהה בגלל החרקים.
היום אני שמחה לא רק בגלל זה-
יש לי שיש אפור יחסית בהיר
עם ארונות בהירים
וכל מי שנכנס למטבח מתלהב
הבהיר עושה הרגשה של גדול, מרווח
מחזיר אור והמטבח מואר
ממש כיף!
תנסי עם אסטוניש למטבח (הכחול).יש לי שיש בהיר, בסה"כ בן שנתיים, אבן קיסר ואני ממש לא מרוצה.
סיוט להוריד ממנו כתמים.
יש לי כמה כתמי חלודה שלא יורדים בשום אופן ,לדוג' מקופסת מטרנה שנשארה על שיש לח.
(אולי מכאן תבוא ישועתי? אולי מישהי מ'עקרות הבית' יודעת איך אפשר להורידם?)
כתם אדום מלורד פתוח שהונח על השיש
כל סיר שנוגע בשיש, גורם לפס אפור שצריך לשפשף שפשוף מסיבי כדי שירד.
מנקה איתו כל שבוע את השיש, לא מזיזתנסי עם אסטוניש למטבח (הכחול).
את יכולה לנסות עם אנטי קאלקיש לי שיש בהיר, בסה"כ בן שנתיים, אבן קיסר ואני ממש לא מרוצה.
סיוט להוריד ממנו כתמים.
יש לי כמה כתמי חלודה שלא יורדים בשום אופן ,לדוג' מקופסת מטרנה שנשארה על שיש לח.
(אולי מכאן תבוא ישועתי? אולי מישהי מ'עקרות הבית' יודעת איך אפשר להורידם?)
כתם אדום מלורד פתוח שהונח על השיש
כל סיר שנוגע בשיש, גורם לפס אפור שצריך לשפשף שפשוף מסיבי כדי שירד.
אקונומיקה- כבר עשרות פעמים.את יכולה לנסות עם אנטי קאלק
או עם אקנומיקה- אם השיש לבן
נתת לי השראה, חמים, נעים, ביתי, אהבתי...בלת"ק.
זה לא או או.
יש הרבה באמצע.
בהירים עם גידים ועורקים שמסתירים פירורים באמצע היום, ומצד שני לא מחשיכים את המטבח ורואים עליהם נמלים ח"ו.
אני עשיתי כזה. 6046 של קיסר.
בדיעבד, מבחינת יופי, אוהבת יותר בהיר כמו 6131, אבל שמחה בדיעבד עם מה שיצא, כי בני ביתי לא מקפידים לנקות את השיש אחרי עבודה, רק אני מנקה אותו, אז לפחות לא רואים לכלוך בעינים.צפה בקובץ המצורף 654923צפה בקובץ המצורף 654924
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים