• הוסף לסימניות
עדכון חדש של GPT מגלה סט חדש של יכולות ביצירת ועיבוד תמונה

מתחילים בלחיצה על תפריט 3 הנקודות, ובוחרים באפשרות של יצירת תמונה -

1743367813779.png

בחרנו לבדוק את המודל העדכני על החלק הכי מאתגר בבינה המלאכותית - דמות חרדית במאפיית מצות

התוצאה לא רעה בכלל (כן, המצות עגולות מדי...) -

904804b3-8202-4fbd-918f-ede1b2ae9811.png

אחרי שהתמונה נוצרה (בנטפרי - נמתין לבדיקת התמונה, ואז -) נלחץ על התמונה ונגלה את הכלים החדשים -

שדה הטקסט מתחת לתמונה מתחלף - כעת ניתן לכתוב בו מה לשנות בתמונה.
משהו לא כמו מה שרצינו? לא נורא, אפשר פשוט להסביר במילים פשוטות מה נרצה לשנות -

1743367988617.png

בצד ימין למעלה נוספה אפשרות 'מברשת', המאפשרת לסמן אזור בתמונה שאותו נרצה להחליף -

1743368031515.png

לאחר הבחירה זה נראה כך -

1743368139683.png

בתמונה שלנו התנור נראה קצת מוזר, לא?
פשוט - אין בו אש...
ביקשנו מהבינה בעברית פשוטה: "בתנור בוערת אש, מוסקת בגזרי עצים"

נמתין קצת, ונגלה את הפלא -

45aa98c0-6975-4a4d-96c7-bf18515a08f6.png

מה אנחנו רואים?

הבינה התמודדה מצוין עם האתגר והסיקה בתנור אש עם גזרי עצים.

החיסרון - הבינה ערכה שינויים נוספים מינוריים יותר בתמונה, בין היתר - אווירה חמה יותר שמתאימה לתנור המוסק. את היתר תגלו בעצמכם די מהר...

• הוסף לסימניות
ישן....

• הוסף לסימניות
האם אפשר להעלות תמונה מהמחשב ולערוך אותה ב GPT?

• הוסף לסימניות
אפשר, רק שהיא גם כן עושה שינויים מעניינים חוץ ממה שביקשת כאוות נפשה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אפשר (הוא גם טוען שהוא מסוגל לעשות את זה )

אני מציע פשוט לנסות לעלות תמונה ולבקש ממנו לערוך עם הסברים ברורים מה הכיוון שאתה רוצה

אם זה הלך תוכל לשתף אותנו

• הוסף לסימניות
אני מנסה דרך GPT להחליף את תמונת האיש שבשטר לתמונה אחרת
כבר כמה שעות זה עדיין מסתובב
כשכתבתי מה קורה אני ממתינה שעות ענה לי:
מבין לגמרי את התסכול — ההמתנה לא אמורה להימשך שעות. נראה שהתמונה שנתבקשה נתקעה בתלי
נסה עכשיו שלח את הבקשה מחדש כדי לרזות את התוצאה. תישארי כאן לרגע - עדכן שתהיה התקדמות.
מה אפשר לעשות?

שטר קדמי.jpg

• הוסף לסימניות
אני מנסה דרך GPT להחליף את תמונת האיש שבשטר לתמונה אחרת
כבר כמה שעות זה עדיין מסתובב
כשכתבתי מה קורה אני ממתינה שעות ענה לי:
מבין לגמרי את התסכול — ההמתנה לא אמורה להימשך שעות. נראה שהתמונה שנתבקשה נתקעה בתלי
נסה עכשיו שלח את הבקשה מחדש כדי לרזות את התוצאה. תישארי כאן לרגע - עדכן שתהיה התקדמות.
מה אפשר לעשות?

צפה בקובץ המצורף 1975953
תעברי לג'מיני

• הוסף לסימניות
גמיני כותב שהוא לא יודע לערוך תמונות רק כתיבה
יש לך קישור?

• הוסף לסימניות
גמיני לא מבין מה אני רוצה...
למי יש פלטפורמה של העלאת תמונות קיימות שנדרש לעשות בהן שינויים כאלו?

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון- יש לי תמונה חשובה עם כיתוב ואני רוצה לשנות בה את הכיתוב , שלחתי אותה לצ'יפיטי כבר כמה פעמים וכל פעם הוא ממציא לי מילים אחרות,

• הוסף לסימניות
האם בנטפרי אפשרי כל העיבודים הללו?

• הוסף לסימניות
1757000032972.png
כיתוב בעברית אני רוצה לשנות את המילים ב-2 גרסאות: פעם אחת- שרטוט קסם ופעם שניה- שרטוב קסם, אשמח לעזרה, תודה רבה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה