ביב סטאראיפה הכי זול לקנות עריסה לתינוק בבני ברק או באשדוד<?
דחוף
תודה
מה המחיר שם?ב
ביב סטאר
אשמח אם שייך בבקשה לפרט קצת יותרבעריסות פלסטיק יש 2 רוחביים
אז תקופת את הצר יותר
וכן בעריסות הללו יש כמה גבהים
גם במלבן יש 2 גדלים של רוחבאשמח אם שייך בבקשה לפרט קצת יותר
איזה גדלים וגבהים קיימים בשוק?
להבנתי יש את המרובע ויש את המלבן?
ידוע לך כמה ס''מ זה הצרהגם במלבן יש 2 גדלים של רוחב
הצר יותר נקרא עריסה צרה
מתלכלך יותר מהר - ברורשווה לקנות מזרון נושם או שזה רק מתלכלך יותר מהר?
זה הרבה יותר בטיחותי ומנע מוות עריסהשווה לקנות מזרון נושם או שזה רק מתלכלך יותר מהר?
שטויות במיץועוד אני זוכרת שקניתי את זה אמרו לי שעדיף לא לכבס את זה הרבה כי זה נהרס,
לא כ''כ הבנתי למה זה מתלכלך?מתלכלך יותר מהר - ברור
ועוד אני זוכרת שקניתי את זה אמרו לי שעדיף לא לכבס את זה הרבה כי זה נהרס, אבל אין מה לעשות זה מתלכלך ממש מהר.
אבל אומרים שזה יותר בטיחותי אז זה כבר לשיקולכם
אכן אשמח בבקשה לטל' שלהם.אני קניתי ממשפחה שמוכרת - וידר
אם מעניין אותך אני אשים טלפון
גם עם מצעים זה מתלכלךלא כ''כ הבנתי למה זה מתלכלך?
לא אמורים לשים עליו מצעים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים