דרוש מידע עריסה לתינוק

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול לקנות עריסה לתינוק בבני ברק או באשדוד<?
דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בזמנו היה הכי זול חנות ברחוב ירושלים (בבני ברק)
לא זוכרת את שמה
אין לי מושג לגבי ביביסטאר
בסביבות ה260-280 כמדומני

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לקנות עריסה קטנה מפלסטיק
עם גלגלים כמובן
שעוברת בקלות במסדרונות לא רחבים

עבור תינוק ניו בורן
(ללא צורך בהתכופפות האם)
יד 2 חדש או חדש במחיר משתלם?

• הוסף לסימניות
בעריסות פלסטיק יש 2 רוחביים
אז תקופת את הצר יותר
וכן בעריסות הללו יש כמה גבהים

• הוסף לסימניות
אשמח אם שייך בבקשה לפרט קצת יותר
איזה גדלים וגבהים קיימים בשוק?
להבנתי יש את המרובע ויש את המלבן?
גם במלבן יש 2 גדלים של רוחב
הצר יותר נקרא עריסה צרה
וגבהים יש כאלא חורים בפלסטיק שאיתו אפשר לכוונן את הגובה

• הוסף לסימניות
שווה לקנות מזרון נושם או שזה רק מתלכלך יותר מהר?

• הוסף לסימניות
שווה לקנות מזרון נושם או שזה רק מתלכלך יותר מהר?
מתלכלך יותר מהר - ברור
ועוד אני זוכרת שקניתי את זה אמרו לי שעדיף לא לכבס את זה הרבה כי זה נהרס, אבל אין מה לעשות זה מתלכלך ממש מהר.
אבל אומרים שזה יותר בטיחותי אז זה כבר לשיקולכם

• הוסף לסימניות
מתלכלך יותר מהר - ברור
ועוד אני זוכרת שקניתי את זה אמרו לי שעדיף לא לכבס את זה הרבה כי זה נהרס, אבל אין מה לעשות זה מתלכלך ממש מהר.
אבל אומרים שזה יותר בטיחותי אז זה כבר לשיקולכם
לא כ''כ הבנתי למה זה מתלכלך?
לא אמורים לשים עליו מצעים?

אני קניתי ממשפחה שמוכרת - וידר
אם מעניין אותך אני אשים טלפון
אכן אשמח בבקשה לטל' שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה