את כל השלבים?אני הצלחתי
למה זה אומר לי מס' הזהות לא נמצא במערכת?הצלחתי בסוף
לא ידוע לי .למה זה אומר לי מס' הזהות לא נמצא במערכת?
צריך להירשם או מה?
איך פותחים כרטיס שווים?אני הבנתי שתלוי אם פתחת את כרטיס שווים
גם אני משלמת ארנונה בבני ברק ומשום מה הת"ז לא מופיע.....
מצטרפת לשאלה...איך פותחים כרטיס שווים?
גם לא הוא לא זיהה את התעודת זהות
לפי מה ששמעתי יש ברחוב בר אילן 2האם יש סיכוי שיפתחו נקודות חלוקה במערב העיר ז""א השומר זבוטינסקי/רבי עקיבא
ואיך זה שתמיד אף אחד לא סופר את תושבי קריית הרצוג ופרדס כץ???הוא אומר לי שהמספר טלפון שלי שאני מקישה שגוי
גם שלי וגם של בעלי
משהו הצליח להירשם?
בסוף הסתדרואיך זה שתמיד אף אחד לא סופר את תושבי קריית הרצוג ופרדס כץ???
זה נותן.בסוף הסתדר
פשוט התקשרתי מהנייד שלי ושמתי את הת.ז של בעלי אז כנראה בגלל זה
רשמתי את הת.ז שלי וזה נתן לי
לתושבי פרדס כץ זה לא נותן?
יש עוד הרבה אזורים שזה רחוק מהם, לא נראה לי דוקא משהו אישי נגד פרדס כץ וק"ה. פשוט יש רק 3 מוקדי חלוקהואיך זה שתמיד אף אחד לא סופר את תושבי קריית הרצוג ופרדס כץ???
כי אזלו הכרטיסיםכבר אי אפשר להרשם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים