לא הצלחתי להרשם, כנראה בגלל שהבת שלי בת כמעט 5.יצא לי היום לראות את הערכה
היא שווה שווה
תנסי לחייג למחלקת תרבותלא הצלחתי להרשם, כנראה בגלל שהבת שלי בת כמעט 5.
יש עדין איך להרשם ככה לערכה?
הכוונה למוקד ברחוב בר אילן?לידיעת הציבור תחנת החלוקה בכהנמן הוחלפה למתנס באוליאן יום חמישי בן 10 ל4.
בטלפון היתה אפשרות לבחור בתחנה של כהנמן 107, ושלחו הודעה בטלפון שהתחנה הועברה למתנ"ס באורליאן 27.הכוונה למוקד ברחוב בר אילן?
מהיכן המידע?
הכוונה למוקד ברחוב בר אילן?
מהיכן המידע?
כהנמן 107 זה לא מוקד נתיבים ברח' בר אילן.בטלפון היתה אפשרות לבחור בתחנה של כהנמן 107, ושלחו הודעה בטלפון שהתחנה הועברה למתנ"ס באורליאן 27.
על מה הצוו?כרגע בעירייה אין חלוקה של ערכות יש צוו בית משפט שלא נותן לחלק את הערכות
למה זה לא חוקי?השם של ראש העיר הופיע על הערכות בניגוד לחוק.
העירייה לא "חושבת" היא יודעת! יש בזה חוקים ברורים.. זה לא תמימות כלל!מי חושב שיכול להווצר מזה בעיות.
ממש לאהעירייה יכולה לבחור לחלק את הערכות בשקיות סופר פשוטות ולא לדחות את החלוקה.
לא נראה לי שהתיק/ השקית הממותגת של העירייה מעניינת מישהו.
והעירייה משום מה מחליטה לא לעשות את זה ולהתעקש לעצבן את התושבים.
חוץ מזה שהם יודעים שזה לא חוקי מה שהם עשו ובכל זאת הם בחרו לעשות את זה.
אני לא קשורה לאלבום משום צורה ואני חושבת שזה קטנוני לתבוע אותם. אבל העיכוב לא קשור לתביעה.
האשמה כולה על העירייה שעושה מה שבא לה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים