דרוש מידע ערכת הפתעה לבעל לליל שבועות!

העבירו לי אולי ישמש גם אותכם...
את בעלי זה היה ממש מביך
הכנתי לו שנה אחת קופסה יפה עם פירות וגם עוגות מושקעות
הוא אמר לי שלא נעים לו לפתוח " שולחן" ולאכול
בכללי יש גברים שמעדיפים ללמוד רצוף בלי הפסקות
אז אם כבר לתת זה אחרי שהוא קם מהשינה לאחר שחזר מהתפילה
ולתת לו לישון בלי שהילדים יפריעו - זה בעיקר מה שהם צריכים
אני מכניסה את הילדים לחדר ונמצאת איתם שם ויורדת איתם למטה רק שלא יפריעו
תאמנה לי שהבעל יעריך את זה מאד!!!

אולי ואולי לא.
בשנה שעברה הכנתי לבעלי את השקית הנ"ל בצירוף מכתב ומתנה,
הבאתי לו לפני החג והוא נורא שמח.
חוץ מזה שהבעל המובך יכול לחסל את הכל טרם כניסתו לבית הכנסת.
ובליבו הוא שמח שאשתו חושבת עליו
ומזכירה לו קצת כמה היא מעריכה את התורה שלו
ובחג שבו מקבלים את התורה,
מן הראוי לציין את ההערכה הגדולה ללומדי התורה שמקדישים את חייהם למענה, מי יותר ומי פחות.

נשים במה הם זוכות? (לגן עדן)
לא מדוייק
נשים זוכות לגן עדן בזכות מצוותיהן ועבודת ה' שלהן
הגמרא מדברת כיצד נשים זוכות להגנה המיוחדת של לימוד התורה (שהיא הגנה מעבר למה שהמצוות מגינות), ועל זה מביאה את שתי האופציות של חלק הנשים בזכות הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה