רק לא מדפים פתוחים במטבח,ומעל מדפים קטנים לטלפון, קישוטים, מסמכים, מכשירי כתיבה וכל הדברים שאין להם מקום...
מוסיפה... אם יש מקום מומלץ מאד ארון סגור (עם מנעול) לפסחאם יש מטבח גדול אז הכל כדאי, מזווה, מקרר גדול, מדיח כלים, תנורים, מיקרוגל (או שתיים), תריס למיקסר ומעבד מזון,
ארון שירות צר למטאטא, מקום מסודר לפלטה או שתים, מקום לפח, מגירת בקבוקים ותבלינים,
מה לא כדאי, העלו פה שלא כדאי אי שהפינה שלו באוויר, כי זה יוצר סדק בשיש,
כדאי פירזול הכי טוב למגירות שיסגרו חלק, ולא ירגישו כובד,
לנו המעצבת שכנעה שיהיה לבן....כיורים בכל צבע שעולה בדעתך רק לא לבן
מברכת את המעצבת ושל החברה שלא נתנו לי לקחת לבן
כיורים בכל צבע שעולה בדעתך רק לא לבן
מברכת את המעצבת ושל החברה שלא נתנו לי לקחת לבן
לנו יש לבן, ואין כמו זה, נהנים מאד!!לנו המעצבת שכנעה שיהיה לבן....
ואכלנו אותה!
אז אולי תעלו תמונה אם אפשר,לנו יש לבן, ואין כמו זה, נהנים מאד!!
לא ידוע לי שיש להשיג כיורים כאלו עדין .כיור פשוט של חרסה, נשאר לבן ומבהיק.
למה לא?כיורים בכל צבע שעולה בדעתך רק לא לבן
הכיורים של היום עשויים מגרניט וזה יותר בעייתי עם כתמים ושריטות.למה לא?
אשמח גםחלוקה פנימית של מגירות
עשיתי לחד פעמי חלוקה מוצלחת
וכן למגירת הקופסאות פלסטיק וכו'
אם את רוצה פירוט תכתבי לי
אשמח גם
תוכלי לשתף כאן לטובת כולם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים