משולש בריבוע
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
איך זה בשימוש שוטף ביומיום?
כנ"ל!אנחנו עשינו, וזה כיף חיים.
מהמם מהמם, משדרג את כל הנראות של המטבח, ובגובה של הכסאות כ"כ נוח שכל הזמן אוכלים...
אנחנו עשינו, וזה כיף חיים.
מהמם מהמם, משדרג את כל הנראות של המטבח, ובגובה של הכסאות כ"כ נוח שכל הזמן אוכלים...
אפשר לשאול מה טווח הגילאים אצלכם? כמה כסאות בר יש לכם? האם יש לכם כיור באותו אי?כנ"ל!
אפילו שאצלינו זה לא חדש.
הם לא נופלים?גם הילדים הקטנים - הקטן שלי היה בן שנתיים וחצי, מצליחים לטפס על הכסא
וזו דווקא מעלה גדולה שהירידה והטיפוס על הכיסא מצריכים עוד שניה של מחשבה
כי ככה יושבים ואוכלים ברצף בלי לקום כל רגע למשהו אחר
מגיל שננה וחצי עד גיל 40, אבל ישבו על הכיסאות בנוחות גם אנשים בני שבעים...אפשר לשאול מה טווח הגילאים אצלכם? כמה כסאות בר יש לכם? האם יש לכם כיור באותו אי?
ממש לא.הם לא נופלים?
אני עשיתי אי ולא קניתי כסאות בר מחשש שיפלו.
נכון, אבל כשילד נופל מכסא בר הנפילה משמעותית יותר.גם כיסא רגיל הוא גבוה מאד יחסית לילד בן שנתיים.
זו כל הנוחות, לשבת ולקלף/לרדד וכו'לי חסר שאין משטח בגובה שולחן כדי לגרר/לללוש/לרדד עליו. ובה שיש זה קצת גבוה לפעולות כאלו שמצריכות הפעלת כח.
כנ"לאנחנו עשינו בר בגובה שיש, מטבח פתוח לגמרי לסלון, מה שיוצר מראה מרווח ומרשים
ניסיתם ללוש בצק ביד או לגרר תפוחי אדמה?זו כל הנוחות, לשבת ולקלף/לרדד וכו'
ד"א, לפעמים אנחנו מעמידים את הכיסאות (הגבוהים, כאמור) ליד השיש.
נכון. נקודה חשובהכנ"ל
זה מגדיל את החלל בבית, מחייב לשמור על הסדר במטבח.
שמח שלא הקשבנו למי שניסה להניא אותנו
לא לשכוח לעשות שם שקע
גם בעמידה - הרבה יותר נוח ע"ג משטח בגובה השיש ולא להתכופף לגובה שלחן.ניסיתם ללוש בצק ביד או לגרר תפוחי אדמה?
בלתי אפשרי לעשות את זה בישיבה.
לרדד בצק אפשר רק אם זה בצק רך
ולקלף לא אמרתי שא"א
בנוסף ברב המקרים בר מגיע עם פתיחת המטבח לכיוון הסלון, מה שמאפשר שימוש בשולחן הסלוני בעת הצורך, אני באופן אישי לשה בידיים ואוהבת לעשות את זה על משטח נמוך, משתמשת בשביל זה בשולחן סלוןגם בעמידה - הרבה יותר נוח ע"ג משטח בגובה השיש ולא להתכופף לגובה שלחן.
חותץ מזה - אני התרגלתי לעשות הרבה דברים בישיבה - מה שלא האמנתי שאפשר. כן - גם ללוש בצק.
אפשר לשאול מה טווח הגילאים אצלכם? כמה כסאות בר יש לכם? האם יש לכם כיור באותו אי?
לי חסר שאין משטח בגובה שולחן כדי לגרר/לללוש/לרדד עליו. ובה שיש זה קצת גבוה לפעולות כאלו שמצריכות הפעלת כח.
נכון, אבל כשילד נופל מכסא בר הנפילה משמעותית יותר.
מנסיון...
אני לא מרשה לילדים לגעת אחד בשני כשהם על הכסאות (ילדים קטנים, כסאות בינוניים, שולחן בגובה שיש)
גם לי יש 2 ילדים קטנים, שובבים גדוליםאנחנו לקראת קנית מטבח, ואני באמת מאוד מתלבטת בגלל הנושא של הבטיחות.
יש לי 2 ילדים קטנים, וזה די מלחיץ אותי שאצטרך להיות צמודה אליהם כל הזמן, שלא יקרה שום דבר
הקטן שלי בן שנתיים עולה ויורד מכסא רגיל בלי שום בעיה, אבל כסא בר זה כבר יותר מסובך, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים