- הוסף לסימניות
לצערי כמעט 3 מיליון לקוחותיש עוד לקוחות לסלקום???
לצערי כמעט 3 מיליון לקוחותיש עוד לקוחות לסלקום???
אבל הם ישתמשו בשירות,זה אסור חוקית לגבות אחרי שעזבו (חוץ מכמובן חשבונית אחרונה).
אי שמירת החוק הזה שווה פיצוי קנס של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
איך הם נתנו זיכוי?לי קרה . אחרי מריבות קשות נתנו זיכוי מלא מלא . אבל זה היה על סכום של 70 שח
איימת עליהם בעזיבה?איך הם נתנו זיכוי?
זה מותר מבחינה חוקית (לגבות כסף על שירות *43)
תאיימי עליהם בעזיבה.אולי מי מכם יודע לעזור לי אל מי לפנות.
סלקום חייבו אותי בחשבון ראשון: 3.700
החשבונית הממתינה לי: 6.000
זאת מאחר ובתי הקטנה שחייגה משם ללימודים ולחברותיה חסמה בכל פעם את השיחה ע"י שימוש בשירות בזק *43
כל דקת שיחה חויבה בשקל וחצי עד לסכומים ההזויים הללו.
בשיחה עם הנהלת סלקום הם טוענים שאין מחובתם לידע אותי על כך שהשירות בתשלום.
האם נתקלתם בתופעה דומה? עם מי אפשר לדבר בענין?
וגם הם הכי זולים בקווים הכשרים.מה לעשות שבאזור שלי ניסתי 4 חברות וררררררק לסלקום יש קליטה?
מעבירים את הקווים שיש לך בסלקום לחברה אחרת.הלחצתם אותי עם השירות של סלקום.
לא ידעתי מכלום!
היום אני בורחת מהם.
איך עושים את זה בצורה בטוחה?
ממש לא!וגם הם הכי זולים בקווים הכשרים.
אני מלא רחמים עליהםלצערי כמעט 3 מיליון לקוחות
גםאיימת עליהם בעזיבה?
למה לחסום נייד? אפשר להגדיר שיחה ללא זיהוי...אני בהלם, שימוש ב*43 מחייב בשקל וחצי לשיחה?
התנדבתי בתקופת הקורונה להתקשר לקשישים ולתאם שליחת מנות חמות לבתים שלהם מהעירייה/ מתנ"ס
כמובן שהשיחות היו מהבית, מהנייד הפריטי שלי. עשיתי עשרות שיחות וחסמתי אותן
אני אמורה לשלם על זה עכשיו אלפי שקלים?
לאאם בהגדרות של הפלאפון עושים שזה שיחה חסומה
זה גם בתשלום?
זה לא נכון,גם
ותדעו שכל פקידה הכי זוטרית יכולה לתת זיכוי
איזה חברה יותר זולה?ממש לא!
אני מלא רחמים עליהם
לא ישנה להם, יש להם 3700 ש"ח ביד או 6000 ש"ח בידתאיימי עליהם בעזיבה.
גולן, רמי לוי, פלאפון.איזה חברה יותר זולה?
מנסיון מר . וממידע אמיתי מבפנים .זה לא נכון,
רק המנהלים יכולים לתת זיכויים
עבדתי שםמנסיון מר . וממידע אמיתי מבפנים .
כשדקות השיחה נגמרות זה משהו אחר.אנחנו קיבלנו מכתב דומה לפני כמה שנים
לא ידענו שהדקות נגמרו וחויבנו בסכומים הזויים.
קיבלנו עזרה לכתיבת מכתב מקצועי משרות עו"ד (דרך העירייה.)
שלחנו לסלקום ולמשרד התקשורת וברוך השם-- זיכו אותנו.
רק המכתב הזיז אותם! לא נסיונות טלפוניים רבים שם העבירו לאחראי ולמנהל וכו....
כולם סרבו ולא איים עליהם שנעזוב.
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים