מי מכיר מי יודע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מקפיצה, אולי מישהי קנתה לאחרונה וממליצה או שלא?
מי הרב שאמר לך שלא צריך הכשר ?לסוכן בסין יש כשרות של הרב מוסקוביץ- שאץ אשדוד.
אני בזמנו שאלתי גם רב שאמר לי שאין צורך בכשרות לשיער (לא זוכרת את הנימוקים...)
מי שחוששת עדיין אכן טוב שתעשה שאלת רב שהיא מתייעצת איתו בד"כ
אני קניתי.מישהי קנתה מהם פאה משער סיני ? אם הוא איכותי ?מה קורה אחרי זמן מה,
כי הייתי שם וכל הפאות מיער ארופאי הם היו ממש לא נעימות, ודוקא הסיני היה נעים,
כמה בערך עולה פיאה?אני קניתי.
אם מעניין אותך אני נותנת שירות לרכישת פאה בסין בעלות סמלית של 350 ש"ח יש לי את כל הרשתות שלהם כך שמגיעים לדיוק מלא במידה ומסייעת גם בבחירת צבע מוזמנת לפרטי
קנית דרך סוכן? אני רוצה פיאה זולהאני קניתי לפני חודש בערך,
עלתה לי 5,300 (יחיסת מהיקרות שם, שיער ארופאי)
שילמתי לפאנית עוד 1200 להחלפת רשת, ועבודת יד מקדימה,
יצא מושלםם, נראית פאה של 17 אלף..
קנית דרך מישהו?אני קניתי לפני חודש בערך,
עלתה לי 5,300 (יחיסת מהיקרות שם, שיער ארופאי)
שילמתי לפאנית עוד 1200 להחלפת רשת, ועבודת יד מקדימה,
יצא מושלםם, נראית פאה של 17 אלף..
תכלס זה אומץ להוציא 5000 שקל על פיאה בלי לראות להרגיש למשש....בסופו של דבר יכול לצאת שווה ויכול שלא....אני קניתי שם פאה מאלפת לפני חצי שנה ובנות בהלם שהיא עלתה 5500 (+1500 תיקונים)
היא הפאה הכי יפה שהיתה לי אי פעם ועלתה הכי זול!
חופפת פעם רק בחודשיים שלוש כי היא נשמרת מעולה ולא מתנפחת בכלל.
סתם בכללי לא חושבת שיש טעם להוציא סכומים מטורפים על פאה
שאפשר להוציא שליש!! ולקבל פאה מעולה!
סתם סטיגמה חברתית שחיייבים להוציא מלא כדף על פאה וחבל...
יודעת מקרוב שפאניות מרוויחוות נקי לכיס כפול 2 מעלות הפאה!!!
!אני קניתי שם פאה מאלפת לפני חצי שנה ובנות בהלם שהיא עלתה 5500 (+1500 תיקונים)
היא הפאה הכי יפה שהיתה לי אי פעם ועלתה הכי זול!
חופפת פעם רק בחודשיים שלוש כי היא נשמרת מעולה ולא מתנפחת בכלל.
סתם בכללי לא חושבת שיש טעם להוציא סכומים מטורפים על פאה
שאפשר להוציא שליש!! ולקבל פאה מעולה!
סתם סטיגמה חברתית שחיייבים להוציא מלא כדף על פאה וחבל...
יודעת מקרוב שפאניות מרוויחוות נקי לכיס כפול 2 מעלות הפאה!!!
למה בלי למשש?תכלס זה אומץ להוציא 5000 שקל על פיאה בלי לראות להרגיש למשש....בסופו של דבר יכול לצאת שווה ויכול שלא....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים