דרוש מידע פאות ברמות - WIGBOX - יש המלצות?

מצב
הנושא נעול.
למה בלי למשש?
מגיעים לשם, מודדים מלא פיאות ולוקחים מה שנראית הכי טוב.
עוד יותר הזוי זה ללכת לפיאנית ולהמזין פיאה על סמך תיאורים באויר ואז היא בונה את זה ומשהו בדרך כלל מתפקשש ואז יש הלוך חזור של תיקונים.
הרבה יותר הגיוני למדוד מה מתאים ואותה לקנות.
סורי, חשבתי שהזמנת מאליאקספרס....צודקת פיאה מוכנה זה מצוין

קניתי לפני חצי שנה
ומאד מאד מרוצה!

היא לא נראית כמו פאה של 13-14 אלף, אבל בהחלט בשורה אחת עם פאות של 7-8.
אף אחד לא מאמין לי שהיא נקנתה בקופסא!
הפאות יחסית מלאות בשיער
קניתי ב-4,200, עיצוב, דילול וסירוק עוד כ-400 ש"ח.
כיף לי לקנות פאה שאני לא "מתחתנת איתה"
ויהיה לי ממש נעים להתחדש בכיף בלי יסורי מצפון עוד כמה שנים.

2 נקודות:
א. יש להם מס' יבואנים סיניים. וגם שם יודעים לומר שסוכן X, שליחה שלא זוכרת את שמו, (שבמקרה גם עם כשרות של הרב שץ) אלו הפאות הטובות יותר. אגב, יש פאניות שמוכרות את הפאות של היבואן הזה במחירים כפולים.
ב. לקחת פאה חלקה. אלו עם התנועה עלולות להתנפח, כך אמרו לי לפני שקניתי.
קניתי חלקה והעיצוב של התנועה נשמר מעולה!

קניתי לפני חצי שנה
ומאד מאד מרוצה!

היא לא נראית כמו פאה של 13-14 אלף, אבל בהחלט בשורה אחת עם פאות של 7-8.
אף אחד לא מאמין לי שהיא נקנתה בקופסא!
הפאות יחסית מלאות בשיער
קניתי ב-4,200, עיצוב, דילול וסירוק עוד כ-400 ש"ח.
כיף לי לקנות פאה שאני לא "מתחתנת איתה"
ויהיה לי ממש נעים להתחדש בכיף בלי יסורי מצפון עוד כמה שנים.

2 נקודות:
א. יש להם מס' יבואנים סיניים. וגם שם יודעים לומר שסוכן X, שליחה שלא זוכרת את שמו, (שבמקרה גם עם כשרות של הרב שץ) אלו הפאות הטובות יותר. אגב, יש פאניות שמוכרות את הפאות של היבואן הזה במחירים כפולים.
ב. לקחת פאה חלקה. אלו עם התנועה עלולות להתנפח, כך אמרו לי לפני שקניתי.
קניתי חלקה והעיצוב של התנועה נשמר מעולה!
חותמת על כל מילה!!
אני כבר קניתי כמה פאות דרך הסוכן- פאה 14 אינטש SILK TOP (שזה רשת מלאה ללא לייס) והמחיר הגבוהה ביותר ששילמתי היה 2800 ש"ח (כשהדולר היה בשיא...)

חותמת על כל מילה!!
אני כבר קניתי כמה פאות דרך הסוכן- פאה 14 אינטש SILK TOP (שזה רשת מלאה ללא לייס) והמחיר הגבוהה ביותר ששילמתי היה 2800 ש"ח (כשהדולר היה בשיא...)
מה זה דרך הסוכן? קנית בחנות או הזמנת בעצמך?

כן נראה לי שרב הפאות שלהם או כולם הם יבוש טבעי.
אני ממליצה ללכת לפגישה שם לראות למדוד להרגיש את השיער ולשאול את כל השאלות;)

אני קניתי 2 פאות לא דרכם, אלא ישירות מהסוכן שלהם בסין.
פאה אחת רכשתי לפני קצת יותר משנתיים- "חרשתי עליה", אך ממש לאחרונה אני מרגיש שהפאה קצת פחות נעימה למגע ומעט מתנפחת , אך בהתחשב במחיר ובזמן ששימשה אותי (ועדיין משמשת)- ממש שווה. פאה שניה רכשתי לפני כחצי שעה.
את 2 הפאות רכשתי דווקא שיער חלק, כי לדעתי יותר בטוח ללכת על שיער חלק כמדובר בשיער מעט עבה ומעובד.

באופן כללי מאד ממליצה: הם מאד נוחות, פחות מפחיד לגזור ולעצב אותן ודווקא בגלל שהשיער מעובד ועבה הוא תופס יותר את העיצוב, כמו לדוג' בייביליס לפאה החלקה.
איך מגיעים ישירות לסוכן בסין? זה בטח מוזיל משמעותית את המחיר
תוכלי לשתף?

כבר כתבתי הכל בשרשור
איך מגיעים ישירות לסוכן בסין? זה בטח מוזיל משמעותית את המחיר
תוכלי לשתף?
כבר כתבתי הכל בשרשור- תוכלי לבדוק אחורה.
אם יש לך עוד שאלות, את יכולה לכתוב לי בכיף במייל: roseg4487 שטרודל גימייל נקודה קום

ישנם כמה מוכרים,
אציין לך את שלושתם,
הראשון, , זו אשה, קוראים לה עלמה, היא פאנית...., תנסי לתאר לך מה את רוצה והיא תשלח לך תמונות.
המייל שלה הוא, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

השני, בפועל לא הזמנו ממנו, אבל זה נראה בתמונות מאותו חנות ממש, וגם בקשר אתם הם קשורים, לא ברור לי, זה המייל שלהם, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

השלישי, ממנו בפועל קנינו את הפאה השניה, הוא גבר, פחות נח כ''כ, אבל המחירים שלו יותר זולים, המכנה המשותף שכולם תחת אותו הכשר, כך שלא ברור לי כ''כ החילוק בהם. המייל שלו, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מספרי ספקים פאות בסין
ממנו קנינו +86 138 6481 7186 הסדר הפוך
מההכשר +86 139 6963 5185 הכי מומלץ
מהפרסומת +86 157 6228 3693

ישנם כמה מוכרים,
אציין לך את שלושתם,
הראשון, , זו אשה, קוראים לה עלמה, היא פאנית...., תנסי לתאר לך מה את רוצה והיא תשלח לך תמונות.

השני, בפועל לא הזמנו ממנו, אבל זה נראה בתמונות מאותו חנות ממש, וגם בקשר אתם הם קשורים, לא ברור לי, זה המייל שלהם, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

השלישי, ממנו בפועל קנינו את הפאה השניה, הוא גבר, פחות נח כ''כ, אבל המחירים שלו יותר זולים, המכנה המשותף שכולם תחת אותו הכשר, כך שלא ברור לי כ''כ החילוק בהם. המייל שלו, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מספרי ספקים פאות בסין
המספר טלפון ישראלי?
יכולים לכתוב את היאייל בלי שטרודל?

אשמח לדעת אם יש כאן משהי שקנתה מהם פאה כבר לפני מספר שנים, והא עדיין מרוצה, או להפך

ישנם כמה מוכרים,
אציין לך את שלושתם,

מספרי ספקים פאות בסין
יש אפשרות לפנות ישר ליבואן?
איך עושים את זה?
מה אומרים לו בהזמנה?
כמה זול זה יוצא לעומת קניה בחנות?
תודה

מהניסיון שלי בד"כ לא שווה להזמין לבד
רק מי שמאד מתמצאת ומבינה בפאות,
הרבה בנות נדפקות וצריכות תיקונים,או שמנסות למכור או להחזיר
הפאות מגיעות עם הרבה שיער, סקין צפוף מדי, הגליות לא ממש לפי התכנון וכדו' לא בטוח ששוה לקחת הימור..
לדעתי יותר כדאי להגיע למדוד לראות מה הכי מתאים ונח
אני גם מתעסקת עם פאות מחו"ל אפשר לפנות אלי במייל לקבל פרטים
בהצלחה!

יש אפשרות לפנות ישר ליבואן?
איך עושים את זה?
מה אומרים לו בהזמנה?
כמה זול זה יוצא לעומת קניה בחנות?
תודה
אני הזמנתי ישר מהסוכן, ממש לפני חודשיים, נהנתי מהשירות שלו ומהפאה עצמה, יצא לי 2000 פחות מפאה זהה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה