נכתב ע"י חביבה;1243747:אני מאד רוצה לעזור לך- ההורים שלי לא עונים כרגע...
אם יש לך עוד קצת סבלנות- אז תמתיני.
אשתדל מאד להעלות לך בשעות הקרובות מתכון.
נכתב ע"י חביבה;1244160:חן חן, תעדכני בתוצאות!
נשמע טעים.נכתב ע"י כוכב103;1244236:המתכון שלי:
נכתב ע"י כוכב103;1244236:אגב- אצלינו זה הדגים של ליל הסדר![]()
נכתב ע"י אסתר;1244300:ואצלנו זה הדגים של כל הפסח!
(כשאנחנו בחו"ל - ביום השמיני אוכלים דגים ושרויה)
ואז צריך להגעיל את הכלים, לא?נכתב ע"י נ פלוס;1244323:ביום השמיני אוכלים הכל! גם כל הדברים קנויים וכד' חוץ מקטניות וחמץ .
נכתב ע"י אסתר;1244300:ואצלנו זה הדגים של כל הפסח!
(כשאנחנו בחו"ל - ביום השמיני אוכלים דגים ושרויה)
את השרויה אוכלים בחד פעמי. את הדגים, לא זוכרת. מה שכן, מבשלים אותם בסיר מיוחד של דגים.נכתב ע"י קקטוס;1244338:ואז צריך להגעיל את הכלים, לא?
או שעד השנה הבאה שוכחים שאכלנו שרויה בכלי הפסח...
אחרי שבוע ימים שמתוכו חמישה ימים זה חג/שבת כמו השנה, כפול שתי סעודות, כבר מותר לכל הדעות לעשות כזה פרצוץ.נכתב ע"י חיה 92;1244366:למה כזה פרצוץ מבוהל??
אצלינו מחכים כל השנה בשביל לאכול את הפאלשע פיש האלו![]()
אהה... אני מבינהנכתב ע"י אסתר;1244370:את השרויה אוכלים בחד פעמי. את הדגים, לא זוכרת. מה שכן, מבשלים אותם בסיר מיוחד של דגים.
אחרי שבוע ימים שמתוכו חמישה ימים זה חג/שבת כמו השנה, כפול שתי סעודות, כבר מותר לכל הדעות לעשות כזה פרצוץ.
![]()
נכתב ע"י קקטוס;1244338:ואז צריך להגעיל את הכלים, לא?
או שעד השנה הבאה שוכחים שאכלנו שרויה בכלי הפסח...
לאיסור דחוק מועיל היתר דחוק...נכתב ע"י נ פלוס;1244377:לא צריך לעגיל את הכלים. אחרי שעבר 12 חודשים הכל בטל ומבוטל.
(ולכן יש כאלה שאוכלים רק בשנה לפני שנה מעוברת את כל הדברים האלה, אבל אצלינו לא)
נכתב ע"י נ פלוס;1244170:את העיסה עשיתי כבר. זה נראה מצויין! התוצאות הסופי יהיה רק בחג
בע"ה נעדכן!
נכתב ע"י חביבה;1245849:נו, איך יצא???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים