- הוסף לסימניות
חחחה גם אני רוצה לצייר עוד דמויותאפשר לבקש עוד דמויות מהסדרה?
אהבתי וואו!
( אני רק צריכה למצוא את הזמן )
אבל כן אפשר לבקש אבל אני לא מבטיחה
חחחה גם אני רוצה לצייר עוד דמויותאפשר לבקש עוד דמויות מהסדרה?
אהבתי וואו!
ציור טווווווווב! [התפרים בבגד נראים יותר קישוט בסטייל של היוםיש לי קצת ביה שאצלי בנים נראים בנות אבל תשרדו את זה
תודה אני אנסהציור טווווווווב! [התפרים בבגד נראים יותר קישוט בסטייל של היום]
למראה הגברי, נסי להדגיש יותר את עצמות הלחי
ולמראה בוגר, האריכי את קו האף [לא את מקום החיבור, אלא את הקצה]
הזכיר לי את בן דוד שלי (רק בשיער בהיר הרבה יותר) שהוא תיכף בר מצווה... שוב אגיד שהציור מקסים ובכלל כל הציורים שלך יפיפיים.. ולא תמיד יש לי הרשאה להגיב להם. אז ראי זאת כתגובה לכל אלו שאי אפשר12 זה מוגזם אני יכולה לקבל שהוא לא נראה בן 17 ככ הייתי אומרת בן 15 אבל 12 זה קטן !!!
ותודה!
תודה !! אין עליך שימחת אותייאוו שלמות !!!
לא יודעת אם אני היחידה שקפצה לה במייל תגובה מוזרה כאן באשכול,
אבל ציור נדיר
**לא צריך לשים לב לכל אחד שלא יודע לפרגן....
@Hodaya_Hadasa היתה כאן עבודה קשה של כמה מחובבי/ות הציור והמנהלים מחקו את ההודעה במהירות...תודה !! אין עליך שימחת אותי
גם אני ראיתי אבל לא הגבתי לא רציתי לרדת לרמה
תודהההההההה ! אני ממש שמחהאולי טוב שכתבו את ההודעה הזאת?
כי אם לא - האשכול לא היה קופץ ובחיים לא הייתי רואה את הציור המושלם הזה!
@Hodaya_Hadasa את ציירת מטורפת![]()
טנקס@Hodaya_Hadasa היתה כאן עבודה קשה של כמה מחובבי/ות הציור והמנהלים מחקו את ההודעה במהירות...
חג שמח לכולם...
וואו, הכי קרוב למהללאל מכל הציורים שראיתי!
והצביעה--- שלמות.
לא נראה בת, אולי טיפטיפונת יותר צעיר, אבל אף אחד לא יחליט לך באיזה גיל ציירת אותו...
את מוכשרת ממש!
תודה!וואו! הצביעה רמה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים