שיתוף בתהליך פאנארט ממלכה במבחן - מהללאל

• הוסף לסימניות
יש לי קצת ביה שאצלי בנים נראים בנות אבל תשרדו את זה
ציור טווווווווב! [התפרים בבגד נראים יותר קישוט בסטייל של היום ;) ]
למראה הגברי, נסי להדגיש יותר את עצמות הלחי
ולמראה בוגר, האריכי את קו האף [לא את מקום החיבור, אלא את הקצה]

• הוסף לסימניות
ציור טווווווווב! [התפרים בבגד נראים יותר קישוט בסטייל של היום ;) ]
למראה הגברי, נסי להדגיש יותר את עצמות הלחי
ולמראה בוגר, האריכי את קו האף [לא את מקום החיבור, אלא את הקצה]
תודה אני אנסה

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הדמות, אבל הציור משגע!!!
צביעה מאלפתתתתת!

• הוסף לסימניות
12 זה מוגזם אני יכולה לקבל שהוא לא נראה בן 17 ככ הייתי אומרת בן 15 אבל 12 זה קטן !!!
ותודה!
הזכיר לי את בן דוד שלי (רק בשיער בהיר הרבה יותר) שהוא תיכף בר מצווה... שוב אגיד שהציור מקסים ובכלל כל הציורים שלך יפיפיים.. ולא תמיד יש לי הרשאה להגיב להם. אז ראי זאת כתגובה לכל אלו שאי אפשר :)

• הוסף לסימניות
מהמם!!
לא נראה בת
לא דמיינתי אותו ככהאבל ממש יפה..
מצטרפת לאומרים שנראה קטן מ17

• הוסף לסימניות
וואאו. אחד הציורים היפהפיים. אהבתי ממש.
הוא גם דומה למדי למהללאל, שזה די וואו, כי יחסית נדיר להצליח ככה;)
מצטרפת לאלו שכתבו פה שהוא נראה צעיר יותר, אבל מצד שני את יכולה לומר שהוא צויר בערך בגיל 15 ככה, עוד ביער, ולצאת בסדר;)
את מוכשרת ממש!

• הוסף לסימניות
יאוו שלמות !!!
לא יודעת אם אני היחידה שקפצה לה במייל תגובה מוזרה כאן באשכול,
אבל ציור נדיר :love:
**לא צריך לשים לב לכל אחד שלא יודע לפרגן....

• הוסף לסימניות
יאוו שלמות !!!
לא יודעת אם אני היחידה שקפצה לה במייל תגובה מוזרה כאן באשכול,
אבל ציור נדיר :love:
**לא צריך לשים לב לכל אחד שלא יודע לפרגן....
תודה !! אין עליך שימחת אותי
גם אני ראיתי אבל לא הגבתי לא רציתי לרדת לרמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי טוב שכתבו את ההודעה הזאת?
כי אם לא - האשכול לא היה קופץ ובחיים לא הייתי רואה את הציור המושלם הזה!

@Hodaya_Hadasa את ציירת מטורפת:love:
תודהההההההה ! אני ממש שמחה
@Hodaya_Hadasa היתה כאן עבודה קשה של כמה מחובבי/ות הציור והמנהלים מחקו את ההודעה במהירות...
חג שמח לכולם...
טנקס:love:

• הוסף לסימניות
וואו, הכי קרוב למהללאל מכל הציורים שראיתי!
והצביעה--- שלמות.
לא נראה בת, אולי טיפטיפונת יותר צעיר, אבל אף אחד לא יחליט לך באיזה גיל ציירת אותו...
את מוכשרת ממש!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה