דרוש מידע פאנית שמקפידה על ההלכות לפי הרב רוטשילד

• הוסף לסימניות
חברות יקרות,
אני רוצה לקנות פאה יפה שעונה על כל גדרי ההלכה לפי הפסקים של הרב אפרים רוטשילד ממודיעין עילית.
משהי יודעת על פאנית במודיעין עילית שמקפידה היטב על ההלכה ואפשר לסמוך עליה?

• הוסף לסימניות
אלישבע ליף 0504194732
שושנה פינסקי- מנאות הפיסגה-0527672733

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על אלישבע ליף ושושנה פינסקי.
פאנית נוספת - לאה ויינר, עושה מדהים! (חברה שלי עשתה אצלה של שבי פלס)
אין לי כרגע טלפון, אם תרצי אברר.

• הוסף לסימניות
אין לי המלצה על מישהי כי לא מכירה. אבל רק רוצה לכתוב לך כל הכבוד!!! ריגשה אותי עתם ההודעה, שיש נשים כמוך!

• הוסף לסימניות
חברות יקרות,
אני רוצה לקנות פאה יפה שעונה על כל גדרי ההלכה לפי הפסקים של הרב אפרים רוטשילד ממודיעין עילית.
משהי יודעת על פאנית במודיעין עילית שמקפידה היטב על ההלכה ואפשר לסמוך עליה?
אשמח לשמוע מה הפסקים שלו
איפה זה מפורסם?

• הוסף לסימניות
ניתן לשלוח מייל לרב עצמו והוא שולח.
pn6610423 שטורדל וכו'.
מצרפת פה מה ששלח לי לפני כחודש. אולי יש עדכונים מדי פעם.

קבצים מצורפים

• תקנון פאה סיון תשפד.pdf
    5.4 MB · צפיות: 181
  • קו כתף.docx
    KB 254.4 · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
פאות בכשרות "עטרת ראשה"
האפשרות היחידה להיות בטוח שהשער לא מגיע מעבודה זרה:
1741036836028.png

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כזו פאנית בבית שמש
בדגש על פאות כשרות לחלוטין הן מבחינת השיער והן מבחינת הנראות והפתיחות שתהינה כפופות להוראות הרבנים
יש משהי כזאת?

• הוסף לסימניות
בדגש על פאות כשרות לחלוטין הן מבחינת השיער והן מבחינת הנראות והפתיחות שתהינה כפופות להוראות הרבנים
יש משהי כזאת?
מבחינת כשרות השיער-ידוע לי שפייגי גרליץ מחזיקה שיער של עטרת ראשה

• הוסף לסימניות
יש משהי כזאת?
פאניות של 'עטרת ראשה' (בכשרות הגר"ש רוזנברג והגרש"צ רוזנבלט) הכשרות היחידה שבאמת משגיחה שהשיער לא מע"ז (מעודכן חשוון תשפ"ו)
image (3).png

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה על מכירת פאות על ידי קופת העיר בהשגחת ר' אפרים רוטשילד.
יש לכם ידיעה במה מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה