התייעצות פאת "ייבוש טבעי" - חכם, או לא?

• הוסף לסימניות
לי גם יש פאת יבוש טבעי, גלית.
מאוד מרוצה, מראה טבעי ורענן.
עשיתי אצל ריקה מב"ב.
לא חופפת כל שבוע אלא כל 3-4 שבועות (עובדת הרבה מהבית, מקום עבודה קרוב, אז אין הליכה והזעה מרובה..)
טיפ שהיא נתנה וממש הכרחי בעייני- להשפריץ על הפאה לפני כל לבישה מים עם מעט מרכך. מארגן ומסדר את הפאה, נותן לה מראה רענן ופרשי, ומשתיק אי אלו שיערות שחישבו להתנפח.

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל ריקה מב"ב.
לא חופפת כל שבוע אלא כל 3-4 שבועות (עובדת הרבה מהבית, מקום עבודה קרוב, אז אין הליכה והזעה מרובה..)
טיפ שהיא נתנה וממש הכרחי בעייני- להשפריץ על הפאה לפני כל לבישה מים עם מעט מרכך. מארגן ומסדר את הפאה, נותן לה מראה רענן ופרשי, ומשתיק אי אלו שיערות שחישבו להתנפח.
גלית ומתולתלת מאוד שונה מבחינת התנפחות

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל ריקה מב"ב.
מה היחס? כמה מרכך על כמה מים?

• הוסף לסימניות
רוצה לעשות קצת סדר-
יבוש טבעי מתולתלת-מתנפחת יחסית מהר, חפיפה פעם בשבוע שבועיים,
יבוש טבעי גלית- יכולה להחזיק גם חודש חודשיים בין חפיפה לחפיפה, נראית יחסית בסדר.
יש כאלה שאוהבות את המראה הפריזי והיבש- הם צריכות יותר חפיפות ויותר מתנפח,
כל פאה יבוש טבעי אם היא מתנפחת- קצת מים, סרום והיא חוזרת לעצמה בכיף!

אני באופן אישי פשוט מסרקת את הפאה עם מברשת רטובה, מקפיצה קצת את התלתלים,
והפאה מושלמת!

ולגבי זמן היבוש לפאה-
בקיץ אם חופפים בלילה תוך כמה שעות הפאה מתייבשת.
בחורף- לוקח יותר זמן ולכן מומלץ לחפוף כשיש יותר מ-12 שעות.
פאות יבוש טבעי מיוצרות בצורה מאוד דלילה, כדי שלא יתנפח ולכן הן גם מתייבשות מהר יותר.

לא ראיתי שקשור לאורך....

בכל אופן תמיד הלמעלה יבש יותר מהר ומקסימום העורף עוד רטוב.

ולמי שכתבה שהרשת מתרחבת מחפיפות מרובות- לא ידוע לי, אם החפיפה נכונה, במים בטמפרטורה טובה,
אין שום סיבה שיתרחב, זה מתרחב בעיקר מזיעה ומשימוש.

מקווה שעזרתי,

פאנית:)

• הוסף לסימניות
משהי יודעת לתת הוראות חפיפה לפאה יבוש טבעי?

• הוסף לסימניות
אני קניתי פאה ייבוש טבעי די מתולתלת בוויג בוקס ב3000+ 1000 שח תיקונים וגוונים ואני מאוד מאוד מרוצה כמובן ביחס למחיר , אני יודעת שזה שיער מעובד אבל זה נראה ומרגיש מעולה וגיסתי ודודה שלי שהם פאניות מאוד גדולות מאוד החמיאו לי על זה והם אמרו לי שזה מאוד מאוד שווה!

• הוסף לסימניות
משהי יודעת לתת הוראות חפיפה לפאה יבוש טבעי?
בגדול- עדיף לראות בעינים איך עושים את זה, זה הרבה עניין של החזקה נכונה של הפאה,
ואיך למרוח את השמפו והמרכך,

יש לי כאן קובץ עם הוראות איך לעשות את זה,
אפשר להשתמש בכיף!

קבצים מצורפים

• חפיפת פאה עצמית .docx
    KB 22.7 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
בגדול- עדיף לראות בעינים איך עושים את זה, זה הרבה עניין של החזקה נכונה של הפאה,
ואיך למרוח את השמפו והמרכך,

יש לי כאן קובץ עם הוראות איך לעשות את זה,
אפשר להשתמש בכיף!
תודה! בהיר ונהיר!
למה הייבוש הוא קודם על מגבת ואחכ על הראש?
ואיזה קרם תלתלים מומלץ?
והמריחה של הקרם על כל השיער או רק על האזור המתולתל?

• הוסף לסימניות
קודם על המגבת- שומר יותר על הכיווץ, אחר כך על הראש שלא יהיה מאוד מכווץ,
[יש המון שיטות לייבוש, זה מה שאני עושה ברגיל]
קרם תלתלים של סג'נטל הוא מאוד מומלץ,

1000312878.jpg

מורחים על היד ואז בעיקר על החלק התחתון של הפאה,
[שלא יהיה למעלה שומני]

• הוסף לסימניות
קודם על המגבת- שומר יותר על הכיווץ, אחר כך על הראש שלא יהיה מאוד מכווץ,
[יש המון שיטות לייבוש, זה מה שאני עושה ברגיל]
קרם תלתלים של סג'נטל הוא מאוד מומלץ,

צפה בקובץ המצורף 1999516
מורחים על היד ואז בעיקר על החלק התחתון של הפאה,
[שלא יהיה למעלה שומני]
תודה
איפה קונה את הקרם?

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שכן.
לילה זה כלום. חושבת שצריך לפחות 24 שעות, אבל שלי ארוכה יותר אז לא יודעת.
הפאה שלי 25 ס"מ, דקה - לא המון שיער, לוקח לה יומיים להתייבש.
בנוסף - אם שמים את הפאה לפני שהיא יבשה (או נוגעים בה לפני שהיא יבשה) - היא מתנפחת הרבה יותר מהר.
ממש לא, הפאה שלי קצת ארוכה ובד"כ מתייבשת תוך לילה
בקיץ יכול להיות גם 5-6 שעות, מקסימום נשאר טיפה רטוב בעורף.
אולי את לא סוחטת אותה מספיק?...

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שכן.
לילה זה כלום. חושבת שצריך לפחות 24 שעות, אבל שלי ארוכה יותר אז לא יודעת.
הפאה שלי 25 ס"מ, דקה - לא המון שיער, לוקח לה יומיים להתייבש.
בנוסף - אם שמים את הפאה לפני שהיא יבשה (או נוגעים בה לפני שהיא יבשה) - היא מתנפחת הרבה יותר מהר.
אם רוצים שהפאה תתיבש מהר אפשר להניח אותה בחוץ כמו מרפסת וכד' והיא מתיבשת מאד מהר, תוך כמה שעות בודדות. (למרות שייבוש נכון יותר זה בתוך חדר)

• הוסף לסימניות
אם רוצים שהפאה תתיבש מהר אפשר להניח אותה בחוץ כמו מרפסת וכד' והיא מתיבשת מאד מהר, תוך כמה שעות בודדות. (למרות שייבוש נכון יותר זה בתוך חדר)

זהירות מלייבש במרפסת....
מנסיון עגום וקצת מגעיל....
של יונה... וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים של פאניות מומלצות לפאות ייבוש טבעי
עם כשרות של הרב שריאל רוזנברג

• הוסף לסימניות
לי יש פאה ייבוש טבעי,
מאד מאד ממליצה!!!!!
יש לי עוד פאה רגילה ואין לי עצבים ללכת לפאנית וכו וכמעט לא משתמשת בה,

פאה ייבוש טבעי אין צורך לשלם כסף לפאנית, אם יש לך ידיים קצת טובות שהפאנית תלמד אותך לחפוף [תראי איך היא חופפת בפועל], ואחרי כמה פעמים שתחפפי ותשמעי טיפים מפה ומפה תדעי לחפוף מעולה!.
אני היום חופפת לא יודעת אם יותר טוב אבל יוצא לי יותר יפה ממה שהייתי מקבלת מהפאנית שלי.
כן צריך להזהר מאד על הסקין או הלייס. וכן לשטוף במים לא מדי חמים ולא קרים.... אבל בכיף תהני מזה שאת יכולה לחפוף לך בבית בלי להיות תלויה באף אחת. לפני שבת או אירוע וכו, ובלי לשלם כסף.
וכן לגבי הייבוש בחורף לוקח לו יותר זמן להתייבש בערך לילה 12-16 שעות, בחורף גם צריך לחפוף פחות כי פחות מזיעים והאויר ברחוב פחות חם ומייבש.
ובקיץ הפאה מתייבש ממש מהר כמה שעות בלי לגעת בה והיא יבשה, מקסימום את מלבישה עליך טיפה לחה והיא מתייבש בחוץ מהר. לא ממליצה לשים ליד חלון או מזגן בשביל ביתייבש מהר כי זה מנפח את הפאה.

אם אין לך מספיק שעות לייבש את הפאה[ כשלומדים לחפוף ולומדים את הפאה זה לוקח 10 דקות לחפוף] צריך זמן כדי לתת לפאה להתייבש טבעי. אז את שמה קצת קרם לתלתלים או סרום או מסכה בלי שטיפה וזה עושה שהפאה תראה טריה ורעננה ואל נפוחה מדי..

בהצלחה רבה לכם!

• הוסף לסימניות
מציאות שבשיער שמוגדר ל"יבוש טבעי" השיער נוטה יותר מהר להתנפח ולאבד צורה (בדומה לשיער מתולתל של ילדים שלא נחפף)
בשונה מפאה שלא מוגדרת כך-שגם חודשים רבים נראית מסורקת פרשית ורעננה בלי שעשו לה כלום
תלוי אצל מי את עושה
לי יש יבוש טיבעי מעולם ל אהתנפח לי נהיה קשרים כמו שיער רגיל

• הוסף לסימניות
לי יש פאה ייבוש טבעי,
ואני נהנית ממנה מאד!!!
אני חופפת כל שבוע,
מתנפח ונהיה קשרים כמו שיער רגיל,
כשזה נהיה אני פשוט חופפת שוב - וזה נראה טרי וטוב!!!
לוקח רבע שעה!!!
למי שאין לה בעיה לחפוף - מומלץ מאד!!!
אבל לא מתאים למי שתכלס תחפוף רק פעם בחודש.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת