הגעתם לשם בשביל פגיה?היינו מאד מרוצים בתל השומר
בשבת אווירה מאד לא שבתית אבל יש הרבה הבנה וקבלה
מעל שבוע 34 ומעל משקל של 2 ק"ג, יורדים הסיכונים לפגות,יתכן ואפילו לא יהיה חייב פגיה!משבוע 34 יורדים דרסטית הסיכונים לסיבוכי פגות
אבל כל מקרה לגופו ממש.
בכזה שבוע ברור שלא מאד משנה איפה יולדים,מעל שבוע 34 ומעל משקל של 2 ק"ג, יורדים הסיכונים לפגות, יתכן ואפילו לא יהיה חייב פגיה!
וכמובן אם אין מחלות רקע לעובר או לאמא ,הלידה עברה בשלום וכד.
בתל השומר מעודדים מאד הנקה, אבל לא טרור אלא מאד בנועםהגעתם לשם בשביל פגיה?
ואם מותר לשאול איזה שבוע וכמה זמן הייתם שם?
וכן מה היחס שלהם להנקה? במעיני הישועה מאפשרים פעם ביום ניסיון ל-15 דק', ולא מעודדים,
מעניין אותי אם יש מקומות שזה שונה
לא הגעתי בשביל פגייה אלא בגלל הלידה המורכבתהגעתם לשם בשביל פגיה?
ואם מותר לשאול איזה שבוע וכמה זמן הייתם שם?
וכן מה היחס שלהם להנקה? במעיני הישועה מאפשרים פעם ביום ניסיון ל-15 דק', ולא מעודדים,
מעניין אותי אם יש מקומות שזה שונה
פגיה איפה?שמעתי שמשפצים או שהולכים לשפץ את הפגיה
זה נכון?
בתל השומרפגיה איפה?
אם זה נכון מה זה אומר לגבי לידות של פגים שם?בתל השומר
גם אנחנו היינו בפגיה בתל השומראם זה נכון מה זה אומר לגבי לידות של פגים שם?
האחות בפגיה אמרה לנו שמדברים על זה כבר עשור...שמעתי שמשפצים או שהולכים לשפץ את הפגיה
זה נכון?
איך מסבירים את זה שקיבלו אותי ללידה קודמת לאישפוז בשבוע מוקדם יותר מ-32 מתוך ידיעה שיכול להיות לידה כל רגע?אחד הרופאים בהמשך אמר לי שהם לא מקבלים מראש לידות לפני שבוע 32 . אין להם מספיק ציוד וצוות בשביל זה.
ב"ה!איך מסבירים את זה שקיבלו אותי ללידה קודמת לאישפוז בשבוע מוקדם יותר מ-32 מתוך ידיעה שיכול להיות לידה כל רגע?
בכל מקרה תודה לכל העונים!
ב"ה השבועות התקדמו והפגייה כבר לא באופק,
מי שרוצה עצות טובות שקיבלתי בנושא- ניתן לפנות באישי,
זה לא נכון להיום.אחד הרופאים בהמשך אמר לי שהם לא מקבלים מראש לידות לפני שבוע 32 . אין להם מספיק ציוד וצוות בשביל זה
איפה ישנתם במהלך 12 הימים?לא הגעתי בשביל פגייה אלא בגלל הלידה המורכבת
לא חשבתי לברר מראש על פגייה. לא חשבתי שאלד מוקדם ולא התכוננתי בכלל למצב של פג
שבוע 34 היינו 12 יום. עודדו מאאאאאד להניק!! ולהיות כמה שיותר ליד התינוקת.
לא יודעת מה קורה במצבים מורכבים יותר אצלינו בה לא נזקקה לשום דבר מלבד השגחה ולאט לאט שחררו אותה מכל החיבורים ורק חיכו שתעלה במשקל.
אני יודעת שסביבי מי שלא הניקה שאבה ויש יועצות הנקה שמאד מעודדות לשאוב ולתת כמה שיותר חלב אם שזה מבחינתם התרופה הכי טובה לפגים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים