דרוש מידע פגיה באזור המרכז, אם התנסיתם והייתם מרוצים היכנסו---

• הוסף לסימניות
בתל השומר מקבחים 4 שוברים שאיתם יכולים להיכנס הסבים והסבתות
ובאופן כללי הפגיה שמורה מאד.

• הוסף לסימניות
היינו מאד מרוצים בתל השומר
בשבת אווירה מאד לא שבתית אבל יש הרבה הבנה וקבלה

• הוסף לסימניות
היינו מאד מרוצים בתל השומר
בשבת אווירה מאד לא שבתית אבל יש הרבה הבנה וקבלה
הגעתם לשם בשביל פגיה?
ואם מותר לשאול איזה שבוע וכמה זמן הייתם שם?
וכן מה היחס שלהם להנקה? במעיני הישועה מאפשרים פעם ביום ניסיון ל-15 דק', ולא מעודדים,
מעניין אותי אם יש מקומות שזה שונה

• הוסף לסימניות
משבוע 34 יורדים דרסטית הסיכונים לסיבוכי פגות
אבל כל מקרה לגופו ממש.
מעל שבוע 34 ומעל משקל של 2 ק"ג, יורדים הסיכונים לפגות,יתכן ואפילו לא יהיה חייב פגיה!
וכמובן אם אין מחלות רקע לעובר או לאמא ,הלידה עברה בשלום וכד.

• הוסף לסימניות
מעל שבוע 34 ומעל משקל של 2 ק"ג, יורדים הסיכונים לפגות, יתכן ואפילו לא יהיה חייב פגיה!
וכמובן אם אין מחלות רקע לעובר או לאמא ,הלידה עברה בשלום וכד.
בכזה שבוע ברור שלא מאד משנה איפה יולדים,
השאלה שלי היתה במקרה של שבועות מוקדמים יותר [28-32] איזה פגיה מומלצת? אם הכל תקין, משקל גבוה, לידה רגילה, וכו'
[32-34 זה גם פגות קלה מאד בדר"כ]

• הוסף לסימניות
הגעתם לשם בשביל פגיה?
וכן מה היחס שלהם להנקה? במעיני הישועה מאפשרים פעם ביום ניסיון ל-15 דק', ולא מעודדים,
בתל השומר מעודדים מאד הנקה, אבל לא טרור אלא מאד בנועם
יש יועצת הנקה זמינה כל הזמן

• הוסף לסימניות
הגעתם לשם בשביל פגיה?
לא הגעתי בשביל פגייה אלא בגלל הלידה המורכבת
לא חשבתי לברר מראש על פגייה. לא חשבתי שאלד מוקדם ולא התכוננתי בכלל למצב של פג
שבוע 34 היינו 12 יום. עודדו מאאאאאד להניק!! ולהיות כמה שיותר ליד התינוקת.
לא יודעת מה קורה במצבים מורכבים יותר אצלינו בה לא נזקקה לשום דבר מלבד השגחה ולאט לאט שחררו אותה מכל החיבורים ורק חיכו שתעלה במשקל.
אני יודעת שסביבי מי שלא הניקה שאבה ויש יועצות הנקה שמאד מעודדות לשאוב ולתת כמה שיותר חלב אם שזה מבחינתם התרופה הכי טובה לפגים

• הוסף לסימניות
שמעתי שמשפצים או שהולכים לשפץ את הפגיה
זה נכון?

• הוסף לסימניות
אם זה נכון מה זה אומר לגבי לידות של פגים שם?
גם אנחנו היינו בפגיה בתל השומר
והיינו מאוד מרוצים!!
בזמנו היה אפשר להיכנס ולצאת מתי שרצינו
בכל שעה ביממה.
וגם סבים וסבתות הורשו להיכנס
(אולי באישור מיוחד אבל ראיתי שהיו)
שבתות עשינו שם בחדרים של רחשי לב.

גם אם הם משפצים את הפגיה קשה לי להאמין
שהם יסגרו אותה בזמן השיפוץ
מקסימום יעבירו אותה למקום זמני.
ותמיד אשר להרים אליהם טלפון ולשאול

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים. שניידר. חרום בשבוע 31 היינו מאושפזים חודש.
מבחינה מקצועית הם נחשבים כהכי טובים.
יש שם דירה ממול של ארגוןחסד שנותנים לישון אם צריך באמצע השבוע וגם בשבת.
מבחינת שבת יש אוכל בבלינסון של חסדי יואל. במחלקה עצמה יש חדר למנוחת ההורים עם קפה ועוגיות ומקרר.
ההורים יכולים להיכנס בכל שעות היום עם כרטיס. אז בגלל תקופת הקורונה לא יכלו להיות 2 ההורים יחד אלא כל פעם אחר ולא היתה כניסה לסבא או סבתא.
במחלקת יולדות יש מתאמת קשרי קהילה חרדית ויש יועצות הנקה.
יש לציין שזה היה בתקופת הסגרים כך שכל משפחות הערבים וכו’ לא יכלו להיכנס למחלקה אז היה ממש שקט. וזה היה מצויין.
אני ממליצה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי מעייני הישועה . הייתי לפני כמה שנים אבל רק בהשגחה והצוות היה מדהים. אווירה טובה והכל.
אחד הרופאים בהמשך אמר לי שהם לא מקבלים מראש לידות לפני שבוע 32 . אין להם מספיק ציוד וצוות בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אחד הרופאים בהמשך אמר לי שהם לא מקבלים מראש לידות לפני שבוע 32 . אין להם מספיק ציוד וצוות בשביל זה.
איך מסבירים את זה שקיבלו אותי ללידה קודמת לאישפוז בשבוע מוקדם יותר מ-32 מתוך ידיעה שיכול להיות לידה כל רגע?
בכל מקרה תודה לכל העונים!
ב"ה השבועות התקדמו והפגייה כבר לא באופק,
מי שרוצה עצות טובות שקיבלתי בנושא- ניתן לפנות באישי,

• הוסף לסימניות
איך מסבירים את זה שקיבלו אותי ללידה קודמת לאישפוז בשבוע מוקדם יותר מ-32 מתוך ידיעה שיכול להיות לידה כל רגע?
בכל מקרה תודה לכל העונים!
ב"ה השבועות התקדמו והפגייה כבר לא באופק,
מי שרוצה עצות טובות שקיבלתי בנושא- ניתן לפנות באישי,
ב"ה!

• הוסף לסימניות
אחד הרופאים בהמשך אמר לי שהם לא מקבלים מראש לידות לפני שבוע 32 . אין להם מספיק ציוד וצוות בשביל זה
זה לא נכון להיום.

ומניסיון אישי
מעייני הישועה הוא מדהים מדהים
צוות חם יחס מכבד
וגם יש אפשרות לעשות קנגרו

בקיצור אנחנו יצאנו מרוצים מאוד

• הוסף לסימניות
לא הגעתי בשביל פגייה אלא בגלל הלידה המורכבת
לא חשבתי לברר מראש על פגייה. לא חשבתי שאלד מוקדם ולא התכוננתי בכלל למצב של פג
שבוע 34 היינו 12 יום. עודדו מאאאאאד להניק!! ולהיות כמה שיותר ליד התינוקת.
לא יודעת מה קורה במצבים מורכבים יותר אצלינו בה לא נזקקה לשום דבר מלבד השגחה ולאט לאט שחררו אותה מכל החיבורים ורק חיכו שתעלה במשקל.
אני יודעת שסביבי מי שלא הניקה שאבה ויש יועצות הנקה שמאד מעודדות לשאוב ולתת כמה שיותר חלב אם שזה מבחינתם התרופה הכי טובה לפגים
איפה ישנתם במהלך 12 הימים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה