- הוסף לסימניות
אפשר לבקש מהעירייה באמצעות טופס מקוון, (זה אמור להיות על מסגרת חופש המידע או משהו כזה).ובסוף לכתוב מותחן עלילתי..
אבל בגדול, אין אפשרות לגשת למצלמות (של העייריה ועא"כ של אדם פרטי) בלי אישור משטרה,
כך שמומלץ לפעול לפי מה שנכתב לעיל
אפשר לבקש מהעירייה באמצעות טופס מקוון, (זה אמור להיות על מסגרת חופש המידע או משהו כזה).ובסוף לכתוב מותחן עלילתי..
אבל בגדול, אין אפשרות לגשת למצלמות (של העייריה ועא"כ של אדם פרטי) בלי אישור משטרה,
כך שמומלץ לפעול לפי מה שנכתב לעיל
אם יש טלפון כשר אי אפשר לצלם.... אבל גם במקרה כזה, אפשר לבקש מהאדם השני לצלם ולשלוח במייל או פשוט לכתוב את חברת הביטוח, שם המבוטח, מספר ותוקף הפוליסה. זה מספיק.ולצלם
גם נזק וגם מסמכים
קשה לי להאמין.אפשר לבקש מהעירייה באמצעות טופס מקוון, (זה אמור להיות על מסגרת חופש המידע או משהו כזה).
זה מנסיון, אמור להיות טופס לכל עיריה מגישים בקשה ומקבלים (במידה ויש באזור מצלמות).קשה לי להאמין.
יש חוק של פרטיות המידע.
ואפילו אדם שעבר טסט - שהוא שהכל מצולם, לא נותנים לו לראות את זה בגלל בעיות הפרטיות שאנשים ברחוב מצולמים.
אולי רק בקשה ספציפית יתנו?
פעם אמרו שנתיבי ישראל כן נותנים. בבקשה של זמן מסויים בתשלום סמלי.
שווה להחזיק מצלמה פשוטה ברכב.אם יש טלפון כשר אי אפשר לצלם.... אבל גם במקרה כזה, אפשר לבקש מהאדם השני לצלם ולשלוח במייל או פשוט לכתוב את חברת הביטוח, שם המבוטח, מספר ותוקף הפוליסה. זה מספיק.
אם רוצים לתקן, צריך לבדוק מול שמאי. אם הנזק יותר מ 3000 ש"ח, אז עדיף לתבוע את הביטוח, כי אז גם אין השתתפות עצמית, אבל אם זה פחות, אז לא שווה, כי בסוף חברת הביטוח תעלה את דמי הביטוח וחבל.סתם להתענינות, כמה העלות תיקון של הנזק?
שווה לתבוע על זה את הביטוח?
הגשנו תלונה במשטרה עם מספר הרכב הפוגעלהגיש תלונה במשטרה (הם יכולים לעקוב במצלמות רחוב לפי התיאור) יש בזה גם תועלת לגבי הביטוח
בשורות טובות
בעיקר אם נשכיל להציע ברצינות תשלום הוגן למי שעובד בשבילנו.ובעיקר, אם כציבור נשכיל לא לבקש כשלא חייבים, תהיה יותר נכונות לעזור במקרים שבאמת צריך.
הנוסע ברוורס אשם כדין פגיעה מאחור. חובת הזהירות חלה עליו.נסעתי ברכב קדימה ורכב יצא ברוורס מחניה לכיווני ופגענו אחד בשני (לא ברור האם מישהו בלם שניה לפני התאונה או שבלמנו יחד רק בזמן הפגיעה). אני נפגעתי בפגוש הקדמי (מתחת הפנב הקדמי הימני) והוא נפגע בחלק האחורי באזור הלוחית רישוי ושמאלה. מי לדעתכם אשם האם הוא כיון שברוורס צריך ליזהר יותר או אני משום שגם ברוורס קשה לאחוז האם כל הזמן מגיעים רכבים (ולא שהגעתיבהפתעה כי זה בשטח חניה והייתי בתחילת נסיעה) או ששתינו אשמים?
הביטוח של הנהג הפוגע אמור לשלם את זה.קופצת על האשכול...
נסעתי בב"ב ונהג משאית שהגיע מהנתיב הנגדי הוריד לי את המראה לגמרי וברח, עובר אורח צדיק צילם את המשאית והביא לי את מספר הטלפון שלו, יש לי גם אנשים שהיו איתי ברכב וראו שהמשאית אשמה (הוא ניסה לפנות ימינה ולא עמד את המרחק נכון)
שווה לי להתחיל תהליך מול המשטרה?
בעלי ניסה להגיש תלונה ולא היה נראה שהם רציניים בעניין
לוותר ולשלם את הנזק ודי?
לרוב נעשה רק במקרים בהם היתה פגיעת גוף, ככל הידוע לילגבי חקירת התאונה, זה תהליך שאכן נסחב הרבה פעמים ולא תמיד יעיל במיוחד.
יש כאן פגע וברחלרוב נעשה רק במקרים בהם היתה פגיעת גוף, ככל הידוע לי
פגע וברח זה רק בפגיעות גוףיש כאן פגע וברח
תודה!הביטוח של הנהג הפוגע אמור לשלם את זה.
יש לכם ביטוח? הרבה פעמים הסוכנים מטפלים בתביעות כאלו בחינם/כלול בפוליסה.
לא צריך לכת להגיש תלונה, אפשר למלאות דוח תאונה באתר של משטרת ישראל, במוקד 110 ידעו לכוון אותך, מקבלים דוח תאונה שכתוב שם את פרטי הפוליסה של הרכב הפוגע.
לגבי חקירת התאונה, זה תהליך שאכן נסחב הרבה פעמים ולא תמיד יעיל במיוחד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים