- הוסף לסימניות
פרסום לחנות סלולר חדשה. (פרסום על הפתיחה כבר היה... עכשיו אנחנו עוברים לשלב ב').
החנות מצטיינת במקצועיות ואמינות גבוהים במיוחד.
כל החלקים מקוריים, מכשירים מהחברות עצמם - הכי טובים ואמינים שיש,מעבדת תיקונים מתקדמת במיוחד עם עבודה עדינה ומדויקת, שירות מעולה שכולל יעוץ והסבר, תנאי עיסקה נוחים ועוד. כל הנ"ל נכון לחלוטין.
כרגע המחירים הם מחירי הכרות נמוכים מאוד, אבל המוטו הוא לא המחיר (כדי לאפשר העלה עדינה ולא להתפרסם כהכי זולים) אלא המקצועיות שמביאה לאמינות גבוהה.
זה אמור להיות מודפס כפלאייר שיחולק בתיבות מידי כמה שבועות,
כאשר זה משתנה מפעם לפעם.
בשלב זה תופיע מאחורה כתבה מפורטת ומסבירה על החק החדש של כחלון וכיצד הוא מועיל לצרכני לשלם פחות, ואיך זה בא לידי ביטוי ב'עולם הסלולר'.
הלקוח, אדם זהב, חושש מהסגנון הזה. הוא טוען שזה מתנגח במתחריו והוא לא רוצה לעצבן אותם או לפגוע בהם.
ואני - לא יודעת מה לומר. אני לא יכולה לבטל את דבריו, יש בזה משהו. במקביל אני לא חושבת שיש פה ממש פגיעה במתחרים. זה גם חלק מהדינמיקה של עולם הפרסום... (אם הוא חושש לפגוע בהם, למה פתח עסק מתחרה ?!...) מה שכן הוא באמת אדם בעל מידות טובות מאוד.
(מה שאני מעלה זה סקיצות לגמרי. הקופי עוד לחלוטין לא מעובד)
אז מה דעתכם? עובר? נכון? פוגע? מזלזל?
אם רק אעדן את הקופי, זה יהיה בסדר או שכל הבעיה (אם ישנה) זה בהשוואה?
יש לכם הצעות לשיפור?
תודה רבה!
וסליחה שיגעתי אתכם עם כל האריכות הזאת
החנות מצטיינת במקצועיות ואמינות גבוהים במיוחד.
כל החלקים מקוריים, מכשירים מהחברות עצמם - הכי טובים ואמינים שיש,מעבדת תיקונים מתקדמת במיוחד עם עבודה עדינה ומדויקת, שירות מעולה שכולל יעוץ והסבר, תנאי עיסקה נוחים ועוד. כל הנ"ל נכון לחלוטין.
כרגע המחירים הם מחירי הכרות נמוכים מאוד, אבל המוטו הוא לא המחיר (כדי לאפשר העלה עדינה ולא להתפרסם כהכי זולים) אלא המקצועיות שמביאה לאמינות גבוהה.
זה אמור להיות מודפס כפלאייר שיחולק בתיבות מידי כמה שבועות,
כאשר זה משתנה מפעם לפעם.
בשלב זה תופיע מאחורה כתבה מפורטת ומסבירה על החק החדש של כחלון וכיצד הוא מועיל לצרכני לשלם פחות, ואיך זה בא לידי ביטוי ב'עולם הסלולר'.
הלקוח, אדם זהב, חושש מהסגנון הזה. הוא טוען שזה מתנגח במתחריו והוא לא רוצה לעצבן אותם או לפגוע בהם.
ואני - לא יודעת מה לומר. אני לא יכולה לבטל את דבריו, יש בזה משהו. במקביל אני לא חושבת שיש פה ממש פגיעה במתחרים. זה גם חלק מהדינמיקה של עולם הפרסום... (אם הוא חושש לפגוע בהם, למה פתח עסק מתחרה ?!...) מה שכן הוא באמת אדם בעל מידות טובות מאוד.
(מה שאני מעלה זה סקיצות לגמרי. הקופי עוד לחלוטין לא מעובד)
אז מה דעתכם? עובר? נכון? פוגע? מזלזל?
אם רק אעדן את הקופי, זה יהיה בסדר או שכל הבעיה (אם ישנה) זה בהשוואה?
יש לכם הצעות לשיפור?
תודה רבה!
וסליחה שיגעתי אתכם עם כל האריכות הזאת
הנושאים החמים