פודקאסטים בנושאים שונים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 330
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 32.8 · צפיות: 324
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 319
  • הוסף לסימניות
ניתן לדפדף בין הנושאים
ולהאזין
מזמן חשבתי שזה היה לתועלת אם יהיה אשכול של שיעורים יפים בקול הלשון
יש שם כזה ים שיעורים סכנת טביעה,
כשיש המלצה נגשים ספציפית לשיעור ואפשר להוודע לשיעורים יפים,
[אל תכבד אותי פתיחה, :LOL:]

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח לקבל פודקאסטים בנושאי לימודי מקצוע, נשות מקצוע בתחומים שונים
אם יש למשהו אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
אני מחפש להוריד את הפודקאסט זכרון משה של משה וויסברג ויצו פלדמן מתוך אתר בחדרי חרדים

• הוסף לסימניות
אני מחפש להוריד את הפודקאסט זכרון משה של משה וויסברג ויצו פלדמן מתוך אתר בחדרי חרדים
לחובבי הנייעס החרדי (ולא רק להם...), מומלץ לשמוע את "זכרון משה".
אחד הדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היו כבר 4 פרקים, כל פעם מחדש הצטערתי שנגמר.
כל שבוע ביום חמישי עולה פרק חדש.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לחובבי הנייעס החרדי (ולא רק להם...), מומלץ לשמוע את "זכרון משה".
אחד הדברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היו כבר 4 פרקים, כל פעם מחדש הצטערתי שנגמר.
כל שבוע ביום חמישי עולה פרק חדש.
יש 'קו' שאפשר להאזין לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה