חו"ד פונטביט 2022

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישר כשראיתי את הפונטים התצלצל לי אאא...
חולקת על המאוכזבים מאודדדד
יש שם כמה טובים וחמודים לגמריי

אגב, יש אפשרות כבר להוריד אותם
זה התעדכן בהזמנת פונטים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפונט רהוט מכושף עושה לי בעיות. כאילו לא כל האותיות מעודכנות וזה כותב לי חלק מהאותיות בכתב אחר.
רק לי?

• הוסף לסימניות
הפונט רהוט מכושף עושה לי בעיות. כאילו לא כל האותיות מעודכנות וזה כותב לי חלק מהאותיות בכתב אחר.
רק לי?
שלחתי להם פניה היום ב8 בבוקר
מאז אני במו''מ איתם לאיתור הבעיה

מוזר ששיחררו את הפונט בלי לבדוק אותו

• הוסף לסימניות
אם יהיה חדש אשמח אם תעדכנו כאן.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם יהיה חדש אשמח אם תעדכנו כאן.
תודה!
הרגע שלחה לי קובץ חדש
שגם הוא לא עובד
Screenshot_44.jpg

• הוסף לסימניות
חחחהחה, פדיחות בשבילם

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהם כעת
שהפונט 'רהוט מכושף' הוסר כרגע מדף ההורדות של פונטביט עד לתיקון הבעיה

הפונט - רהוט, מכושף!:confused:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואני אצטרך להוריד שוב פעם? כבר הורדתי, לא רוצה שירד לי פונט בגלל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

פונטביט השיקו את הקטלוג של שנת 2026

כל שנה מחדש נראה לאנשים שזהו פונטביט סיימו,
והשנה באמת :confused:

אין חידושים.
החידוש היחיד, אולי האות צ' של פונט מאנצ׳יז.
פונט 'בוסטר' אולי סבבה, ובעיקר האנגלית שלו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה