כללי פונט דומה

• פותח הנושא bp131
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
א. תודה שיר! בהחלט עזר אבל לא מספיק.. :eek:
ב. מה פירוש "נראים לי לא חוקיים"? יש לי כמה אלפים, ואין לי שמץ כמה מהם חוקיים.. כשקיבלתי/הורדתי אותם אף אחד לא אמר לי שיש עם זה בעיה.

אבל חייב הסבר קטן.. התוכנה מזהה פונטים לא חוקיים??

וואלה שנים "הסתדרתי" עם אלפי פונטים כמעט ללא מעש, ודוקא עכשיו כשאני צריך.... :mad:

נראה לי שבנתיים אנסה "להפטר" מהלא חוקיים בדרך המהירה, היעילה והטובה ביותר שקוראי שורות אלו יציעו לי..
ועד שאפנה למאן דהו בעניין קניית פונטים, לדעתי אצטרך ללמוד עוד קצת גרפיקה.. ;) (אני מתחיל..)

ואם אזכור/תזכרי אותי עד אז, האם אוכל לפנות אלייך שתפני אותי למקום האידיאלי..?!

חשוב לי מאד, אבל לא רוצה להיות 'קרץ'.. :rolleyes:

שוקראן! :)

• הוסף לסימניות
אגב, אם כבר מדברים.. לפחות שיהיה לי בנתיים, שכשבזמן שאצטרך לסנן, אעשה זאת מיד..
אז... איך משיגים ת'תוכנה??

(או שגם בשבילה צריך רישיון?!? :confused:)

טנקס אגיין..

• הוסף לסימניות
כל גופן יפה, שייך בדרך כלל לחברה, ויש להם על זה זכויות יוצרים.
אם יש לך אלפי גופנים, אין ספק שמתוכם המון פונטים גנובים.
אז כל זמן שהם רק נמצאים על המחשב שלך, אין בעיה משמעותיות, היות ולא יוכלו לתבוע אותך.
אבל ברגע שתתחיל לעשות מודעות שיתפרסמו בחוץ, החברות האלו יחפשו אותך ויקנסו אותך.
זה קרה, קורה ויקרה.

(מצידי תעשה מה בא לך, אבל שמעתי מספיק מקרים מחברים שבכו בסוף, לכן אני ממליץ לך על הנ"ל).

• הוסף לסימניות
עכשיו שמתי לב שכולם דיברו על תוכנה למחיקת הפונטים הלא חוקיים אבל אף אחד לא העלה קישור לתוכנה.

• הוסף לסימניות
ה' יברך אותך!!
אני אכן צריך להזהר.. אבל לא קיבלתי תשובה אסרטיבית לגבי התוכנה...

ונתנו? כתיבה טובה? שיר770?!?

ישר כח גדול על העלת התוכנה שיר!!
כאמור, יש לי הרבה פונטים (כשרים, כשרים..) אם רוצים לעשות "טרייד אין" ;)

פליז הלפפפפפ!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
טריידאין ;)
עברנו את הגיל הזה.
היה לי פעם מאגר של מעל 10 אלף גופנים.
היום יש לי 400 עבריים ועוד 400 לועזיים וזה מספיק ועוד איך.

• הוסף לסימניות
אז זהו שגם לי בערך..

אבל אתה יודע, "מי שיש לו מנה..." ;)
בכמ בדכ עדיף שיהיה מבחר גדול ולהשתמש בחלק עם אופציה.... מאשר מבחר קטן ולפעמים דוקא מה שרוצים- לא מוצאים..

אבל מכל מלמדיי השכלתי ובמיוחד מחכם בעל ניסיון...
לקחתי ת'דברים לתשומת לבי!

קבל ח"ח :)

אניוואי, אם מאן דהו יודע על פונטים עם רישיון כאמור, ו/או יכול להסביר לי על התוכנה הנל - תבוא עליו הברכה! ("שהכל....." :p)

תזכה למצווס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה