דרוש מידע פוסט טראומה?! - תעזרו לי?!

• הוסף לסימניות
או מנסים להוכיח לעצמם שהם גיבורים ולא צריכים שום סיוע

• הוסף לסימניות
512.png=s60
????????

• הוסף לסימניות
אם יש בעיה בתוכן אשמח לדעת..........

• הוסף לסימניות
תקשיבו
הלכתי למישהי שתעשה לי רפסולוגיה
אני בן אדם אחר
לכל לחוץ מצרך דחוף!
ישנה כמו בן אדם
רצוף, בלי חלומות ביעותים, חזרתי לאכול נורמלי וסדיר
זהו
כל מי שהיה לחוץ שנשארתי לחוצה יכול להרגע
תנשמו עמוק
כי ביחד נעבור את זה
אין עליך מצדיעה לך!!!!!
תרגישי טוב:)

• הוסף לסימניות
פ.נ אשמח לשמוע אם יש בעיה בתוכן דברי........או מילותיי הכתובות......

• הוסף לסימניות
רפסולגיה זה לא טיפול נפשי!
טיפול נפשי חינוכי זוגי
יש צורך ביעוץ ויש יעוצים טובים ב"ה
צריך לברר לבדוק חזק חזק
להזהר מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
טיפול נפשי חינוכי זוגי
צריך לברר לבדוק חזק חזק
להזהר מאוד מאוד
אני לא חושבת שיש בעיה ברפלקסולגיה סליחה!!
ומה הקשר צריך לבדוד חזק חזק ולהזהר מאוד מאוד!!!!! ברפלקסולוגיה????
מה הקשר???
וכל אחד צריך למצוא מה יעשה לו טוב!!!
אם זה עוזר לה מצוין!

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
ברור ברפסולגיה אין צורך כ"כ לברר זה לא טיפול ריגש נפשי שיכול ח"ו להשפיע על הנפש
זה רק יכול ליהות טוב ולשפר
מה שאין כן בטיפול נפשי חינוכי זוגי שיש הרבה חומר דעות שיטות גישות
יש מנחים במסוה של חרדים שמורים. ודרך הטיפול ה' ישמור
לכן יש צורך לברר מי המנחה איפו למד ...אם פיתח שיטה לבד .....לבדוק מה עומד מאחורי זה
וה' יהיה בעזרינו

• הוסף לסימניות
ברור ברפסולגיה אין צורך כ"כ לברר זה לא טיפול ריגש נפשי שיכול ח"ו להשפיע על הנפש
זה רק יכול ליהות טוב ולשפר
מה שאין כן בטיפול נפשי חינוכי זוגי שיש הרבה חומר דעות שיטות גישות
יש מנחים במסוה של חרדים שמורים. ודרך הטיפול ה' ישמור
לכן יש צורך לברר מי המנחה איפו למד ...אם פיתח שיטה לבד .....לבדוק מה עומד מאחורי זה
וה' יהיה בעזרינו
מסכימה עם כל מילה

• הוסף לסימניות
תודה
מקווה שהציבור יבין וברר יבדוק מי הרב שעומד מאחורי הגישה השיטה מי פיתח את השיטה .....וכו'
וידע לקבל את הייעוץ האמתי והטוב והישר
בעיני ה' ואדם
בס"ד

• הוסף לסימניות
טיפול נפשי חינוכי זוגי
צריך לברר לבדוק חזק חזק
להזהר מאוד מאוד
רפלקסולוגיה זה טיפול פיזי
אבל עוזר לכל מיני בעיות שונות
והגיוני שזה עזר לה לחרדות

• הוסף לסימניות
גם אני אני צעיר וקיבלתי לחץ דם גבוה אשתי אחרי לידה.. (לידה קשה מאוד נפשי) מי מטפל?? עברתי מבני ברק לירושלים אין לי בכלל איך לשלם פעמיים שכירות אבל כל אזקה אני נכנס ללחץ נוראי שאני לא יכול כלל לתפקד
(טיל כיפת ברזל התפוצץ מעלי לפני שנים) הלכתי לבד כי אישתי לא רצה/יכול לבא אני יושב לבד בבית רוב היום אני לא בפעולה כלל הבית? הילדים? הפרנסה? החברים? הכל קורס לי מול העניים! ואני ממשיך לשבת פה לבד!! כבר לא הרבה איכפת לי... אבל אני יודע שזה לא טוב וכל החיים יכולים ללכת.... ואני ממשיך אם שלי... זה כאב לפעמים יורד לי דמה פה ושם... וזה מתחלף לכעס! על מי על כולם אבל אני אשם! הרי אני ברחתי! אבל אני לא מרגיש שאני יכול/רוצה לעשות משהו...... אני הפקרתי את הבית הילדים ובעיקר את עצמי.. אן לי כח אני יודע הכל ולא עושה דבר! זה מה שקורה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני אני צעיר וקיבלתי לחץ דם גבוה אשתי אחרי לידה.. (לידה קשה מאוד נפשי) מי מטפל?? עברתי מבני ברק לירושלים אין לי בכלל איך לשלם פעמיים שכירות אבל כל אזקה אני נכנס ללחץ נוראי שאני לא יכול כלל לתפקד
(טיל כיפת ברזל התפוצץ מעלי לפני שנים) הלכתי לבד כי אישתי לא רצה/יכול לבא אני יושב לבד בבית רוב היום אני לא בפעולה כלל הבית? הילדים? הפרנסה? החברים? הכל קורס לי מול העניים! ואני ממשיך לשבת פה לבד!! כבר לא הרבה איכפת לי... אבל אני יודע שזה לא טוב וכל החיים יכולים ללכת.... ואני ממשיך אם שלי... זה כאב לפעמים יורד לי דמה פה ושם... וזה מתחלף לכעס! על מי על כולם אבל אני אשם! הרי אני ברחתי! אבל אני לא מרגיש שאני יכול/רוצה לעשות משהו...... אני הפקרתי את הבית הילדים ובעיקר את עצמי.. אן לי כח אני יודע הכל ולא עושה דבר! זה מה שקורה
אני קוראת את ההודעה ויש לי קצת צמרמורת.....
עצה שלי תרימו טלפון עוד היום לטיפול פסיכולוגי........
זה לא נישמע טוב.....

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק דרך בית חם
או דרך הקופת חולים מה יש בחינם
ויש מוקדי סיוע של פיקוד העורף

• הוסף לסימניות
חבל להאשים את עצמך, חרדה לרוב לא תלויה בנו, בטח לא בכזה זמן קשה ומעורפל
אני חושבת שממש כדאי ללכת לטפל, זה יכול לעשות המון טוב!

תרופה להרגעה
איך פועלים מעכשיו והלאה?
איך לעזור לאישה, לילדים
אולי עמותת חסד יכולה לעזור לכם
להתחיל לעסוק בפעולה לשקם את חייך
בהצלחה
@יעקב קליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה