פורום חכמת נשים - הוראות למצטרפות חדשות

מצב
הנושא נעול.
עריכה,
מה מונע מכן להצטרף ברגע?
חיסרון של אחד או יותר מהפרטים הללו:
1. וותק של כחודשיים.
2. לפחות 30 הודעות עם תוכן.
(לא - אהבתי!... מדהים!... התפללתי... למה מספר ההודעות שלי לא עולה... וכו')
3. ממליצה מהיכרות אישית (וגם, שכבר נמצאת בפורום נשים).
4. מייל עם פרטים מושלמים.

האם יש הגבלת גיל?

@מרשמלו ,
שלחתי מייל כבר מזמן, כתבתי לך הודעה אישית,
ועדיין לא הכנסת אותי...

נערך לאחרונה ב:
שאלה,
אם אין לי ממליצה בפורום נשים?
לא שלא ממליצים,
פשוט לוידעת את מי לבקש...

שאלה,
אם אין לי ממליצה בפורום נשים?
לא שלא ממליצים,
פשוט לוידעת את מי לבקש...
התשובה ידועה,
אין אפשרות להצטרף ללא ממליצה....
מקווה שתימצא לך האחת הזו :)

יש לי אפשרות לדעת מי הן נשות הפורום
כדי לחפש לי ממליצה מתנדבת?

יש לי אפשרות לדעת מי הן נשות הפורום
כדי לחפש לי ממליצה מתנדבת?
נשות הפורום מתהדרות בתווית אדומה.
אבל מתנדבות לא מתקבלות כממליצות.
אנחנו דורשות ממליצה מהיכרות אישית.

@מרשמלו
שלחתי מזמן ועדיין לא הכניסו אותו...

@מרשמלו אשמח לדעת מה איתי.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה