פורום חכמת נשים - הוראות למצטרפות חדשות

מצב
הנושא נעול.
@מרשמלו
שלחתי מזמן בקשה להצטרפות ולא קיבלתי שום תגובה

למה צריך 30 הודעות לא הבנתי??
יש לי חברה שיכולה להמליץ והיא המליצה לי עליכן אבל 30 הודעות? אני חדשה פה יש לי רק5

איך אני יכולה לשלוח לכם כתובת מייל?
סליחה אני די חדשה פה

או קיי עכשיו שלחתי מייל
להתחיל להפגיז הודעות בכל הפורומים שיש?

יש לי ניקית ממליצה אך היא לא רוצה להזדהות בשם הניק שלה,
מה אפשר לעשות?

@מרשמלו
שלחתי מייל ובקשת הצטרפות.
יכולה לראות?

@מרשמלו הגשתי בעבר בקשה ללא ממליצה
כרגע יש לי ממליצה, אני לא יודעת לאיפה לצרף את ההמלצה.
תודה מראש!

אם אין לי ממליצה, אין לי אפשרות להצטרף??
יש לי וותק וגם הודעות
אשמח אם תהיה אפשרות אחרת, לא מכירה אף אחת מחכמת נשים (אולי מכירה אך לא את הניק)
תודה

הודעה חשובה לכל המבקשות להצטרף:
מדברים איתנו במייל!!!

אם אין לי ממליצה, אין לי אפשרות להצטרף??
יש לי וותק וגם הודעות
אשמח אם תהיה אפשרות אחרת, לא מכירה אף אחת מחכמת נשים (אולי מכירה אך לא את הניק)
תודה
עניתי לך במייל.
בהצלחה!

האם תלמידת פרוג חדשה יכולה להצטרף לפורום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה