מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שורי, מה שאנחנו כותבות למנהלות לא מופיע בעמוד הפרופיל.
את עמוד הפרופיל מזינים בנפרד ואין קשר בין הדברים.
אצלי הופיע
וראיתי גם אצל עוד מישהי

העמוד פרופיל שלך חסום לי
תבדקי אצלך

• הוסף לסימניות
אין טעם לשלוח הודעות באישי
כל בקשת הצטרפות מופיעה אצלנו ומטופלת. וסליחה מהממתינות.

בקשה אישית לניקיות שהתקבלו: אם פונה אליכן ניקית חדשה ומבקשת שתעקובנה אחריה, עשו לה את זה בבקשה כדי שתוכל גם כן להכנס תחת המלצתכן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין טעם לשלוח הודעות באישי
כל בקשת הצטרפות מופיעה אצלנו ומטופלת. וסליחה מהממתינות.

בקשה אישית לניקיות שהתקבלו: אם פונה אליכן ניקית חדשה ומבקשת שתעקובנה אחריה, עשו לה את זה בבקשה כדי שתוכל גם כן להכנס תחת המלצתכן.
איך יודעים מי התקבלה כדי לבקש מעקב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה להצטרפות יש לכתוב פרטים מזהים?
או רק לבקש להצטרף?

• הוסף לסימניות
מי שלא התקבלה עדיין לא יכולה לראות מי פירסם או תוכן שפורסם בעזרת נשים.
הכל חסוי...

נכון. לא רואים תוכן.
אבל רואים את שמות הניקיות שכתבו את התוכן.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי-
ביקשתי להצטרף כתבתי אפילו מידת נעלים : )
מה כעת?
לחכות שיזמינו אותי?
ואם אף אחת לא מכירה אותי? (נו בטח, תמונת הפרופיל נעלמה לה)
בקיצור, מה הקריטריונים לוועדת הקבלה? כי שכחתי לציין עדה : )

• הוסף לסימניות
משתמשת שאין איתה הכרות אישית, תבקש ממשתמשת ותיקה שתעקוב אחרי ההודעות שלה.

מה זה נקרא משתמשת ותיקה? אני מספיק ותיקה? יש כאן מישהי שמכירה אותי אישית, אבל מי אמר שהיא סמכות מספקת?
חוץ מזה, את הפרטים האישיים, איפה בדיוק ממלאים? [לא אכפת לי לשים גם צילום תעודת זהות, רק שלא יהיה זמין לצפיית כולן].

@מה הענינים , אשמח להדרכתך.

• הוסף לסימניות
אם אני לא מכירה שום ניקית
אין לי סיכוי להכנס?
או שיש מישהי שמסכימה לעקוב אחרי? (ואני אחריה;) )
מישהי יכולה להסביר לי מה זה לעקוב?
המעקב בפרום כמה שידוע לי לא נותן כלום
ומה זה נותן לגבי הקבלה בפורום?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה