מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש כאן הרבה שאלות...
יש מישהי שמתנדבת לסדר לנו את התשובות?
תודה! :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם היא תפנה אלינו שהיא מכירה אותך באופן אישי - נוכל להכניס אותך
מה זה מכירה אותי? חברה טובה מאוד של אחותי אבל לא מכירה אותי טוב. לכן כתבתי ''יודעת מי אני'' ולא 'מכירה אותי'. זה מספיק?

• הוסף לסימניות
הי, רק עכשיו ראיתי.
מה המטרה של הפורום?

אה, ואני מוכנה להצטרף רק בתנאי ש@מנוחהלה בתוכו.:)

אני נחשבת לניקית ותיקה שיכולה להמליץ?
או לניקית חדשה שצריך להמליץ עליי?
את נחשבת לחדשה.....
אלמונית.............
שאפ'חת לא מכירה
ואף פעם לא מגיבה;)

אבל באמת את שומרת על אנונימיות לא מזהים אותך

• הוסף לסימניות
במחשבה שנייה יש מישהי שמכירה אותי אישית אבל היא לא מנהלת, כן חברה בקהילות המקצועיות.
מספיק? :)

• הוסף לסימניות
"בקצת עלי" לא כתבתי כלום
חשבתי שבהמשך יהיו שאלות יותר מפורטות
מה עושים?
יש סיכוי שיקבלו אותי?:(

• הוסף לסימניות
וצפתית כמוני מה תעשה ???.

לא פיייר :(

אולי בכ"ז יש מישהי שמכירה אותי ותמליץ עלי..:p
תזמיני אותי לשבת בצפת, אכיר אותך, ואמליץ בכיף.:)
זוג+ ילדים, + המשפחה המורחבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה