מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
מי יוכל להמליץ עלי?
מי גרה בקרית יובל ומכירה אותי? (תפנו אלי באישי)
פליזזז

נערך לאחרונה ב:
אני מוכנה להמליץ אבל פוחדת שיעיפו אותי... הכללים נוקשים

אני מוכנה בשמחה להמליץ על מי שאני מכירה אישית.

אם יש ניקית מוכרת לי שרוצה, שתדכן.

@שריתי גוט בת אדם. ראיתיה ויש לה מטפחת. גם את תעודת הזהות שלה ראיתי
@חיה. כנ"ל. בת אדם שעברה את ה-20 - מהיכרות אישית

למי שחסר הוכחות על נשיותה
אולי ביקרה בכנס של פרוג ופגשה מישהי שיכולה להעיד עליה
אגב , זה קצת יהרוס את האנונמיות של הייעוצים פה ,כולם יהפכו לסוג של משפוחה;)

@שיר המעלות היא בודאות אישה ורעיה ואמא לילדים מתוקים שאני קצת מכירה.
@tp גם עברה את העשרים וגם נשואה.

ל @תהילתך
הגב' @טרוצער תמיד מזדהה כאישה, ופעמים בודדות בלבד (פעמיים?) זה נראה שבעלה 'גנב' לה את הניק, ואז הוא מקפיד לחתום את שמו 'ברוך'

ורק לפי קריאת התגובות שלה הייתי מכניסה אותה...
לא מכירה אישית, אבל תמיד כותבת בנועם ובטוב טעם, ואני מאוד אוהבת לקרוא את התגובות והנושאים שלה...

"והייתם נקיים"
על מנת להסיר חשדות מיותרים אני לא אכתוב יותר תחת @טרוצער אלא בניק הנוכחי,
למרות שרוב מוחלט של ההודעות עד היום היו ממני ולא מבעלי
ותודה ל @בת שבע א על תגובתה במקום

"והייתם נקיים"
על מנת להסיר חשדות מיותרים אני לא אכתוב יותר תחת @טרוצער אלא בניק הנוכחי,
למרות שרוב מוחלט של ההודעות עד היום היו ממני ולא מבעלי
ותודה ל @בת שבע א על תגובתה במקום
למה שלא תחליפי את שם הניק? (בפניה להנהלה)
ככה הוותק והמוניטין ישארו...

אז גם אני לא יכולה?
ומה עם כמות הלייקים??
אני תמיד משתדלת לשמור שכמות הלייקים שלי תהיה פי שלוש מכמות ההודעות. זה אומר משו,לא?!

למה זה קשור?
זה אומר שאת אישה?

• תודה
Reactions: ו8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה