מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אישה זה ברור.
למה נראה לך שגבר נורמלי ירצה להכנס לפורום כזה?
בעלי היה חוטף כאב ראש...

התכוונתי לשאול - למה כמות הלייקים פי3 מהודעות אומרת שהניק הזה הוא אישה?

זה לא אומר
ולכן כתבתי שאישה זה ברור
אם מסבירים לאט כנראה מבינים מהר....

נערך לאחרונה ב:
אולי אפשר לפרסם את רשימת המאושרות
שקיבלו כבר כרטיס VIP ,
ככה לא נצטרך לנדנד כולנו לבית היין ושורי פלד... :p
חלוקה עבודה הוגנת...

מישהי מוכנה לעשות לי קצת סדר

אתמול נכנסתי ל'הצטרפות לקהילה מקצועית' שבראש העמוד ורשמתי את עצמי כולל כמה פרטים אישיים,
זה טוב? מה הלאה? איך אדע אם התקבלתי?

פתאום גליתי שאני מהמאושרות המאושרות....;)
אם משהי מכירה אותי, מוזמנת לפנות..

.....
כתבתי לך בפרטי

אולי אפשר לפרסם את רשימת המאושרות
שקיבלו כבר כרטיס VIP ,
ככה לא נצטרך לנדנד כולנו לבית היין ושורי פלד... :p
חלוקה עבודה הוגנת...
אם את עדין צריכה
אשמח להמליץ עליך
(היתה לנו תכתובת משמעותית בעבר)

מי מכירה אותי?
בקשתי נדחתה:(
ואני אישה מעל גיל 20, מפטיחה!:rolleyes:;)

אם יש משהי שהתכתבתי איתה באישי ועזרתי לה (ויש הרבה יותר מאחת כזו)
אשמח אם תוכלי להמליץ עלי!

המנדנדת הסדרתית בתור..:( מה לעשות טרם התקבלתי ואני חיבת לדעת מה הולך שם באשכולות הכינים ועוד...;)

אשמח שמי שנעזרה על ידי בעניני ביטוח לאומי/תיווך דירות נופש בצפת ויש הרבה כאלו שימליצו טוב בעדי..

המנדנדת הסדרתית בתור..:( מה לעשות טרם התקבלתי ואני חיבת לדעת מה הולך שם באשכולות הכינים ועוד...;)

אשמח שמי שנעזרה על ידי בעניני ביטוח לאומי/תיווך דירות נופש בצפת ויש הרבה כאלו שימליצו טוב בעדי..
לא מכירה אותך,אולי בעצם כן!?
אבל רציתי רק לעדכן שאשכול הכינים לא נפתח עדין.

כתבו לי שכל הפרטים מעולים אז למה אני ממתינה יומיים?

מי מכירה אותי?
בקשתי נדחתה:(
ואני אישה מעל גיל 20, מפטיחה!:rolleyes:;)

אם יש משהי שהתכתבתי איתה באישי ועזרתי לה (ויש הרבה יותר מאחת כזו)
אשמח אם תוכלי להמליץ עלי!

את עדיין בחוץ?
אולי כדי שאשלם לך מעט מהחוב שאני חייבת לך...
עזרת לי המון!!!

המלצתי עליך!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה