- הוסף לסימניות
אישה זה ברור.למה זה קשור?
זה אומר שאת אישה?
למה נראה לך שגבר נורמלי ירצה להכנס לפורום כזה?
בעלי היה חוטף כאב ראש...
אישה זה ברור.למה זה קשור?
זה אומר שאת אישה?
אישה זה ברור.
למה נראה לך שגבר נורמלי ירצה להכנס לפורום כזה?
בעלי היה חוטף כאב ראש...
שיחת וידאו ואני ממליצה עליכןמה עושים אם אף אחת לא מכירה אותי??
מישהי יכולה להמליץ גם עלי?
חבל...אז גם אני לא יכולה?
NO WAY.חבל...
אולי תעשי שינוי השם. משהו כמו לבנה?
אם את עדין צריכהאולי אפשר לפרסם את רשימת המאושרות
שקיבלו כבר כרטיס VIP ,
ככה לא נצטרך לנדנד כולנו לבית היין ושורי פלד...
חלוקה עבודה הוגנת...
אם את עדין צריכה
אשמח להמליץ עליך
(היתה לנו תכתובת משמעותית בעבר)
לא מכירה אותך,אולי בעצם כן!?המנדנדת הסדרתית בתור..מה לעשות טרם התקבלתי ואני חיבת לדעת מה הולך שם באשכולות הכינים ועוד...
אשמח שמי שנעזרה על ידי בעניני ביטוח לאומי/תיווך דירות נופש בצפת ויש הרבה כאלו שימליצו טוב בעדי..
מי מכירה אותי?
בקשתי נדחתה
ואני אישה מעל גיל 20, מפטיחה!
אם יש משהי שהתכתבתי איתה באישי ועזרתי לה (ויש הרבה יותר מאחת כזו)
אשמח אם תוכלי להמליץ עלי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים