מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אני רואה שכל מי שמכירה אותי בפרוג עדיין לא התברברה באשכול הזה.
כך שאם יאשרו אותי אוכל לאשר אותן אחרי זה.
האם אקבל הודעה שאושרתי/הוסרתי.
או שאני צריכה לבדוק בעצמי אם יש לי כבר גישה למקום הסודי ביותר בתבל?

upload_2018-5-30_10-1-27.png

:(:(:(:(

שם פרטי ומשפחה.
ופרטי זיהוי כתובת וטל'.

כל העשרות שלא פרטו זאת. בצער רב לא אוכל כרגע לאשר אתכן תאלצנה לבקש הצטרפות מחדש.

שם פרטי ומשפחה.
ופרטי זיהוי כתובת וטל'.

כל העשרות שלא פרטו זאת. בצער רב לא אוכל כרגע לאשר אתכן תאלצנה לבקש הצטרפות מחדש.
ציינתי שם פרטי ומשפחה, מצב משפחתי וגיל, בלי טלפון,
לא יעבור?

יש משהי שמכירה אותי. מה היא צריכה לעשות בשביל שאוכל להכנס?
ועוד שאלה- כשהצטרפתי לפורום כבר מילאתי פרטים, למה צריך עוד פעם?

מי מוכנה לעקוב אחרי?
אני חדשה....חדשה...חדשה...
אני וכנה לשלוח באישי פרטים...

מי מוכנה לעקוב אחרי?
אני חדשה....חדשה...חדשה...
אני וכנה לשלוח באישי פרטים...

אולי בשביל היעול נבקש שכל מי שאושרה תעקוב אחרי 3 ותאשר אותם. ככה נצליח ליעל ולקצר את התהליך

שם פרטי ומשפחה.
ופרטי זיהוי כתובת וטל'.

למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"
איפה רושמים את הפרטיים האישיים?

למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"
איפה רושמים את הפרטיים האישיים?

אני רשמתי שם. (היה לי גם את השדה "קצת עלי" כי עדיין לא מילאתי אותו בפרופיל, אבל לא רציתי למלא אותו כדי שלא יופיע בפרופיל....)

אבל רשמתי רק שם, גיל וכתובת. לא רשמתי טלפון :( @מה הענינים @מרשמלו @y&m - אני צריכה לשלח בקשה חדשה?

בלונדינית...
עם תחפושת של תות.
טוב זה היה ממש מזמן.
יצאו תמונות מהממות- זה מספיק? :p
עולה לי משהו
בכל זאת זה היה רק מרתון פורים

אוקי ממליצה על @ח ל ו ם
חח אני מרגישה ממש סלבית..

לא רשמתם איך אפשר לדעת מי כבר חברת הקהילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה