- הוסף לסימניות
מה הכוונה מלאים?ללא פרטי זיהוי אישיים מלאים.
אין הצטרפות!
נא לשים לב בעת הבקשה.
שם וגיל, מספק?
מה הכוונה מלאים?ללא פרטי זיהוי אישיים מלאים.
אין הצטרפות!
נא לשים לב בעת הבקשה.
ללא פרטי זיהוי אישיים מלאים.
אין הצטרפות!
אני אשמח להמליץ עליך שאת גברת, אחרי שאצליח להוכיח שזה מה שאני!
גם לישלחתי עכשיו בקשה, היה רק שדה אחד למלא!
לא היה קצת עלי...
טעיתי איפשהו?![]()
ציינתי שם פרטי ומשפחה, מצב משפחתי וגיל, בלי טלפון,שם פרטי ומשפחה.
ופרטי זיהוי כתובת וטל'.
כל העשרות שלא פרטו זאת. בצער רב לא אוכל כרגע לאשר אתכן תאלצנה לבקש הצטרפות מחדש.
מי מוכנה לעקוב אחרי?
אני חדשה....חדשה...חדשה...
אני וכנה לשלוח באישי פרטים...
למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"שם פרטי ומשפחה.
ופרטי זיהוי כתובת וטל'.
כל העשרות שלא פרטו זאת. בצער רב לא אוכל כרגע לאשר אתכן תאלצנה לבקש הצטרפות מחדש.
למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"
איפה רושמים את הפרטיים האישיים?
תכתבי שם.למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"
למה כשאני רוצה להצטרף, רשום לי רק "סיבת הבקשה"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים