כל מילה!!!!!בנות, כל הכבוד על היוזמה!
מבינה את הרצון להצטרף. זה חשוב ומועדף.
אבל רק לחשוב על כל התור הארוך שמשתרך להן שם מעבר לשער, ההמון שדופק על הדלתות ביאוש, ואלו שיושבות להן על הרצפה לנוח עד שיגיע תורן, ועל העבודה הנון סטופית שזה דורש מהמנהלות המוכשרות בעצמן, גורם לי לחשוב ישר על ישור הגב וניעור הידי'ים.. ואנחה ארוכה. אההה....
לא קל. פשוט עבודה מסביב לשעון בהתנדבות מלאה!!!
ובהתחשב בכך שאין מצב להיות צמודים לפורום כל הזמן.. אז הן ראויות להערכה.
לא כזו, עוד - עוד - יותר גדולה!
רק לי כואבת הצורה בה חלק פונות ומבקשות? טיפה זלזול ועוקצנות בהודעה.
זה צורם לי, כי ההחלטה שלהן אינה פשוטה, והיא מחיבת חשיבה, חקירה ומאמץ. כך - שסה"כ כל בעלות ההגיון הישר תסכמנה איתן.
אז למה פניות בצורה כזו, למה?
הן לא חי-יבות לנו כלום. כדאי שנפנים את זה עכשיו!
להיפך, פני-ה מכובדת תגרום למידותינו לקבל ליטוש נוסף, וממילא לאחראיות כאן (ובכלל, לכל שאר הפועלות, זה לא רק הן בעצמן) ולכולנו לכבד את הדוברות בחזרה.
אז מאחלת לכולנו הרבה הצלחה משמים, לזכור לכבד י-הודיות (ובכלל בני אדם) גם מעבר למקלדת ומסך, וגם בחי-ים עצמם..
תעלי "למעלה" PROG או מיכל.טוב, אז פתחתי ניק חדש. (@חני גרינשטיין ) , אבל עכשיו אין לי הרשאה לכתוב באיש את רעהו כי לא עברו חדשיים.
@מרשמלו , @מה הענינים , מנהלים, מישהו?
אולי אתם יכולים לזרז עניינים לאנשים וותיקים?
תודה מראש
(גם אם לא תוכלו להענות לבקשתי... )
חני
תאשרי אותה גם לאיש את רעהו.תעלי "למעלה" PROG או מיכל.
בכל אופן זה לא ימנע ממך להתקבל בפורום....![]()
אם את לא יכולה להרשם שוב, בקשתך בהמתנה.נרשמתי היום בבוקר ולא קבלתי אישור הרשמה, איך אני יכולה לדעת אם עדין לא הגיעו לבקשה שלי או שפשוט לא קבלו אותי?
בשביל זה צריך את PROG.תאשרי אותה גם לאיש את רעהו.
ומהם פרטים מלאים?שלחת פרטים מלאים?
היי-
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים