מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
ממש לא!!
שמה זה חשוף לכולם...
בסיבת הבקשה, תפרטי את הפרטים שלך..
אז תכל'ס, את כל הפרטים האישיים בסיבת הבקשה?
ככה כולן עשו כאן?
כן דיברו פה הרבה על ''קצת עלי'', אז לא רלוונטי?
ואם הכל מפורט אצלי בפרטים האישיים? עדיין כדאי לי לבטל את הבקשה ולנסות להצטרף מחדש?

אשמח גם שמישהו ישלח המלצה עלי נמס לי לשלוח בקשות ולמחוק

המלצה של בעלי שאני אישה טובה ועסיסית יכולה לעזור? :p

הי, מלא זמן לא הייתי פה (יומיים שלושה....)
אם אני רוצה להצטרף, אני צריכה לפתוח ניק חדש?
כאילו לתת "גט" לניק של בעלי?
טוב, אם זה מה שצריך, אעשה זאת.
לא יגידו שאני חדשה ולא מוכרת?
@מה הענינים , אם אפתח ניק חדש, בשם האמיתי שלי, זה מספיק? תזהו אותי?

חני

התקבלת?
אם לא, אשלח בשמחה המלצה:)
טרם :eek:
הבנתי מהתגובות הקודמות שכנראה פשוט לא רשמתי את כל הפרטים במקום הנכון, במקום ב"סיבת ההצטרפות" רשמתי ב"קצת עליי"... אז שיניתי את זה מיקודם.
תודה! ואת יכולה לשלוח המלצה אולי זה יקדם את העניינים :)

הי, מלא זמן לא הייתי פה (יומיים שלושה....)
אם אני רוצה להצטרף, אני צריכה לפתוח ניק חדש?
כאילו לתת "גט" לניק של בעלי?
טוב, אם זה מה שצריך, אעשה זאת.
לא יגידו שאני חדשה ולא מוכרת?
@מה הענינים , אם אפתח ניק חדש, בשם האמיתי שלי, זה מספיק? תזהו אותי?

חני
ישר חשבתי עלייך כשקראתי את ההודעה לגבי "נשים שמשתמשות בניק גברי".
ממש חשבו עלייך כשכתבו את זה!

טרם :eek:
הבנתי מהתגובות הקודמות שכנראה פשוט לא רשמתי את כל הפרטים במקום הנכון, במקום ב"סיבת ההצטרפות" רשמתי ב"קצת עליי"... אז שיניתי את זה מיקודם.
תודה! ואת יכולה לשלוח המלצה אולי זה יקדם את העניינים :)
המלצתי:)
מתוך הכרות:p

לא הבנתי איך אחרות אמורות לקרוא ' קצת עליי'
יש אפשרות למישהי אחר להכנס לפרופיל שלי?

לא נראה לי שיתנו לפורום לפעול בלי נדבך כ"כ חשוב בו.
אבל באמת את היחידה שממש משתמשת בניק של גבר...
אגב, אני לא משתמשת בניק של גבר. פשוט זה ניק של בעלי - הוא המקצוען בינינו, והוא זה שאמור להיות פעיל.
אני רק הנספחת.
למעשה - אני כותבת ופעילה פה הרבה יותר ממנו כי הוא ברוך השם עסוק מדי...

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה