- הוסף לסימניות
איתי דברת?אני יכולה לעקוב אחרי מי שדיברה איתי.
אני מדברת בכל יום עם מללללא אנשים איך אדע מי את???
איתי דברת?אני יכולה לעקוב אחרי מי שדיברה איתי.
אני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
והאם זה באמת אפקטיבי? או שצריך מישהי שמכירה אישית?
אם זה עוזר משהו - אני מוכנה 'לעקוב' אחריכן.
איך אדע שנפתח לי?
אני התקבלתי ולא קיבלתי שום התראה...מקבלים התראה.
אני התקבלתי ולא קיבלתי שום התראה...
אני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
והאם זה באמת אפקטיבי? או שצריך מישהי שמכירה אישית?
אם זה עוזר משהו - אני מוכנה 'לעקוב' אחריכן.
לא נראה ליכנראה בחרת בפרופיל האישי לא לקבל התראות.
ובאמת איך נודע לך?
אשמח עם תוכלי לעקוב אחרי תודה .ואגב, לכל אלו שכותבות שלא מכירים אותן פה
והן לא מכירות אף אחת מפה
לכאורה ברור שאתם מכירות וגם אחרות מכירות אתכן,
אבל ברגע שאתן חסויות אי אפשר לדעת
אני לא חסויה
אז מי שחושבת שאני מכירה אותה ויכולה לעזור לה להתקבל
יכולות לבקש עזרה
(יש פה הרבה שמכירות אותי, ובטוחות שאני לא יודעת מי הן...)
בשמחהאשמח עם תוכלי לעקוב אחרי תודה .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים