מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
ומי עוקבת אחרי??
אלו שבפנים כבר תגלו לנו מי אתן......
(חוץ מהמקסימות שכבר לקחו על עצמן כמה מעקבים...)

אני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
והאם זה באמת אפקטיבי? או שצריך מישהי שמכירה אישית?

אם זה עוזר משהו - אני מוכנה 'לעקוב' אחריכן.

אם התקבלנו למעון- זה אומר שלפורום לא נתקבל?

תגידו איך אני אמורה להוכיח את נשיותי?? אני נקראת ניקית חדשה? ניקית ותיקה?? מי למען ה' יכולה להמליץ עלי?? ב"קצת עלי" יש פרטים על העסק שלי ותו לא...

תספרי לנו מי עוד התקבלה שם

איך את יודעת שאת בפנים?
מצידי תעקבי אחרי....

מי מוכנה לעקוב אחרי?
אני רשומה בשם האמיתי שלי.
יכול להיות שיש כאלה שמכירות אותי ואני לא מזהה אותן.
תודה מראש :)

איך את יודעת שאת בפנים?
מצידי תעקבי אחרי....

אני עוקבת... (מה זה אומר???)

ואיך אני יודעת שאני בפנים? נכנסתי כדי לבטל את הבקשה שלי, ולהכניס עוד פרטים, ובמקום אפשרות לביטול הבקשה, ראיתי 'עזוב את הקהילה'...
ואיך עוד? אני פשוט (?) יכולה לקרוא ולכתוב בפורום הנ''ל.

תוכלי לעקוב אחרי ולהמליץ?
תודה

אם אני רושמת את הפרטים המלאים שלי, אני צריכה בנוסף גם לבקש ממשהי שתעקוב אחרי
או שזה מספיק לרשום פרטים?
ואיפה אפשר לרשום את הפרטים כך שלא יהיו גלויים לעיני כל?

ואם עדיין כתוב לי פתרונות תלת מימד מתקדמים,
מה זה אומר? שהבקשה לא נקלטה?

כמו שהבנתי ממה שדברו כאן - לא לכולן הופיע חלון 'קצת עלי' ברישום, אלא רק למי שהוא היה ריק. כך שמי שלא נדרשה למלא אותו שוב - לא נתקלה בבאג הזה. (את בטח רשמת את הפרטים האישיים בחלון של סיבת ההצטרפות, לא?)

ואם עדיין כתוב לי פתרונות תלת מימד מתקדמים,
מה זה אומר? שהבקשה לא נקלטה?
הבנתי ממה שכתבו פה, שהתיבת טקסט של קצת עלי מופיעה רק למי שהשדה הזה לא מלא לה בפרופיל.
אם שלך מלא- הוא פשוט לא הופיע לך בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה