- הוסף לסימניות
שאלה קטנה-
איפה מופיעים הפרטים שאני רושמת?
שאני אדע למחוק אותם מייד.
זה מופיע בדף של הפרופיל, תחת הנושא "קצת עלי"
שאלה קטנה-
איפה מופיעים הפרטים שאני רושמת?
שאני אדע למחוק אותם מייד.
תספרי לנו מי עוד התקבלה שםאני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
והאם זה באמת אפקטיבי? או שצריך מישהי שמכירה אישית?
אם זה עוזר משהו - אני מוכנה 'לעקוב' אחריכן.
איך את יודעת שאת בפנים?אני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
איך את יודעת שאת בפנים?
מצידי תעקבי אחרי....
אווו, נכון! תודה!אני יכולה, דיברתי איתך, בהחלט אישה
אני אשמח אם תעקבי אחריאם זה עוזר משהו - אני מוכנה 'לעקוב' אחריכן.
תוכלי לעקוב אחרי ולהמליץ?אני גם בפנים, מה זה דורש ממני 'לעקוב' אחרי מי מכן? (חוץ מללחוץ על הלינק)
ואם עדיין כתוב לי פתרונות תלת מימד מתקדמים,זה מופיע בדף של הפרופיל, תחת הנושא "קצת עלי"
התכתבתי איתך במייל...אני יכולה לעקוב אחרי מי שדיברה איתי.
ואם עדיין כתוב לי פתרונות תלת מימד מתקדמים,
מה זה אומר? שהבקשה לא נקלטה?
הבנתי ממה שכתבו פה, שהתיבת טקסט של קצת עלי מופיעה רק למי שהשדה הזה לא מלא לה בפרופיל.ואם עדיין כתוב לי פתרונות תלת מימד מתקדמים,
מה זה אומר? שהבקשה לא נקלטה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים