מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
מישהי אושרה ב3 שעות האחרונות?

מישהי תוכל בבקשה לעקוב אחרי ולהמליץ עלי?
אני לא חדשה כאן...

איפה ממליצים?

לדעתי - סתם אומרת מניחוש, לא מידיעה - כשהם מגיעים לבקשת ההצטרפות שלך,
הם בודקים אם יש מישהי שעוקבת אחריך,
ואז הם פונים אליה לבקש המלצה.
יכול להיות שככה זה עובד.

ללא פרטי זיהוי אישיים מלאים.
אין הצטרפות!

נא לשים לב בעת הבקשה.
לא רשמתי מס' זהות.. עכשיו תמחקו שוב פעם את הבקשה? :(

איך מצטרפים? בהתחבר לקהילה ראיתי רק את סיבת הבקשה. ולא קצת עלי וכ"ו

איך מצטרפים? בהתחבר לקהילה ראיתי רק את סיבת הבקשה. ולא קצת עלי וכ"ו
גם אני חיפשתי,
אני חושבת שעכשיו הבנתי... את ממלאה את סיבת הבקשה ויוצאת ואח''כ נכנסת ל''פרטים אישיים'' שנמצא על הסרגל הירוק (מתחת הסרגל האפור של ההצטרפות) וממלאה שם את הפרטים.

גם אני חיפשתי,
אני חושבת שעכשיו הבנתי... את ממלאה את סיבת הבקשה ויוצאת ואח''כ נכנסת ל''פרטים אישיים'' שנמצא על הסרגל הירוק (מתחת הסרגל האפור של ההצטרפות) וממלאה שם את הפרטים.
שמת לב שרשום מתחת לשם הניק שלך: "מיקום"- שם כתוב בגלוי את הכתובת שלך?
יתכן שזה בגלל שעדכנת פרטים עבור הכניסה לפורום הנכסף... וזה התעדכן כאן...

גם אני חיפשתי,
ממש לא!!
שמה זה חשוף לכולם...
בסיבת הבקשה, תפרטי את הפרטים שלך..

אשמח שמשהי תעקוב אחרי;)
אני חדשה , לא מוכרת ולא מכירה משהיא מהפורומים.

איזה פרטים צריך לרשום?
אשמח לשמוע בצורה מדויקת כמו: שם פרטי, תעודת זהות וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה