מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אם למדתן בסמינר שלי, ומכירות אותי/את אחותי/גיסתי, ומוכנות לכתוב לי שם מלא + טלפון לאימות (מבטיחה למחוק ולשכוח הכל יומיים אחר כך...), יכולה להמליץ עליכן בשמחה.

יהיה פתרון לנשים כאלו.
רק המתנה בבקשה בסבלנות לגל שאחרי העומס.
ועד אז אפשר להעזר באיש את רעהו בכל מה שראוי כפי שהיה עד היום.
אנחנו יושבות על כך שעות. נגיע להכל בעז"ה רק סבלנות.

עכשיו דחיתי כמה שנתנו את כל הפרטים ללא הכרות אישית.

מי ששלחה פרטים במייל שתציין בבקשה שהיא שלחה שם.

די
לא התכוונתי להעליב כל כך
לקחת אישי
מתנצלת
רק רציתי להסביר את הראש של ההנהלה
לא נעלבת בכלל לשניה, בטח לא ממך.
פשוט לא מבינה את הראש של ההנהלה. הם מעדיפים שאני פשוט ישוטט ויחפש מישהי שתעשה לי טובה ותמליץ עלי? אבל היא לא באמת מכירה אותי, אז היא יכולה להמליץ על מישהי שהיא בעצם לא עומדת בקריטריונים ואפילו על גבר, כי הוא פשוט ביקש ממנה שתמליץ עליו.

יהיה פתרון לנשים כאלו.
רק המתנה בבקשה בסבלנות לגל שאחרי העומס.
ועד אז אפשר להעזר באיש את רעהו בכל מה שראוי כפי שהיה עד היום.
אנחנו יושבות על כך שעות. נגיע להכל בעז"ה רק סבלנות.

עכשיו דחיתי כמה שנתנו את כל הפרטים ללא הכרות אישית.

מי ששלחה פרטים במייל שתציין בבקשה שהיא שלחה שם.
לא כתבתי בבקשה ששלחתי במייל
ושלחתי מייל
מה עלי לעשות?

לא נעלבת בכלל לשניה, בטח לא ממך.
פשוט לא מבינה את הראש של ההנהלה. הם מעדיפים שאני פשוט ישוטט ויחפש מישהי שתעשה לי טובה ותמליץ עלי? אבל היא לא ברמת מכירה אותי, אז היא יכולה להמליץ על מישהי שהיא בעצם לא עומדת בקריטריונים ואפילו על גבר, כי הוא פשוט ביקש ממנה שתמליץ עליו.

הראש של ההנהלה מעדיף שייקח מעט יותר זמן עד שהכל ייסתדר.
אבל שנדע בוודאות שהמצטרפות ראויות להצטרף.
גם אם זה דורש מנשים כשרות וראויות להאזר בסבלנות.

וסליחה מכל מי שנופלת בקו התפר הזה.

אני אפילו לא ראויה לתגובה...:(
:) הנה הוכחה שאת ראויה לתגובה
ביומיים האחרונים היו לנו 600 מצטרפות
את באמת אוחזת שכל אחת שנדחתה נשלח לה הודעת פירוט?

בדקי אם את עומדת בכל הכללים ושלחי שוב

אם למדתן בסמינר שלי, ומכירות אותי/את אחותי/גיסתי, ומוכנות לכתוב לי שם מלא + טלפון לאימות (מבטיחה למחוק ולשכוח הכל יומיים אחר כך...), יכולה להמליץ עליכן בשמחה.
אותי את מכירה:p
כותבת לך באישי.
אבל שלחתי כבר בקשה. @y&m איך אני יכולה לעדכן את הבקשה?

הראש של ההנהלה מעדיף שייקח מעט יותר זמן עד שהכל ייסתדר.
אבל שנדע בוודאות שהמצטרפות ראויות להצטרף.
גם אם זה דורש מנשים כשרות וראויות להאזר בסבלנות.

וסליחה מכל מי שנופלת בקו התפר הזה.

לדעתי יקל עליכן מאוד אם הפורום יהיה סגור לשימוש לעוד שבועיים שלוש, עד שייגמר הרישום, על כל מורכבותו.
יהיה עליכן הרבה פחות לחץ אם לעת עתה יימשך הכל כרגיל ב'איש את רעהו' - עד לסיום תהליך הרישום.
ויישר כוח גדול לכן על המאמץ האדיר!!

את מתכוונת לסמינר 'הלר'?

באיזה סמינר למדתן?

שלחתי מייל עם כל הפרטים כולל מכרות מהפורום-
נדחיתי.
מה עוד צריך לעשות? לתרום כליה??

@חני גרינשטיין תוכלי להמליץ עלי? אני חברה של רחלי

אילו עוד רעיונות יש שיאפשרו להמליץ עלי?
אף אחת מכאן לא צילמה אותי ואף אחת לא עשתה לי עבודה כלשהי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה