- הוסף לסימניות
המנהלות פוזלות...אלו שהתקבלו למועדון היוקרתי כבר אפילו לא פוזלות לכיוונינו ולא רואות את האשכול הזה![]()
זה מספק?
המנהלות פוזלות...אלו שהתקבלו למועדון היוקרתי כבר אפילו לא פוזלות לכיוונינו ולא רואות את האשכול הזה![]()
אלו שהתקבלו למועדון היוקרתי כבר אפילו לא פוזלות לכיוונינו ולא רואות את האשכול הזה![]()
מעולה אבל האם יש להם זמן לעקוב ולהמליץהמנהלות פוזלות...
זה מספק?![]()
מוחה בתוקף.אלו שהתקבלו למועדון היוקרתי כבר אפילו לא פוזלות לכיוונינו ולא רואות את האשכול הזה![]()
מי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.מעולה אבל האם יש להם זמן לעקוב ולהמליץ
אני לא חושבת שצריך ממש הכרות אלא התנדבות לעבור על כל ההודעות שלי ולראות אם אני זכאית להצטרף למועדון האקסלוסיבימוחה בתוקף.
אני כל הזמן מסתכלת אם יש מישהי שאני מכרה.
לצערי לא.
אבל עדין אין לי המלצה (שנוררית שכמוני) ולכן לא שלחתי בקשהמי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.
אם לא באותו יום - אז כמה ימים אחרי
אנחנו עובדות על כך במרץ
תשלחיאבל עדין אין לי המלצה (שנוררית שכמוני) ולכן לא שלחתי בקשה
אני שלחתי כבר כמה פעמים גם במייל, אמרו לי שאני מופיעה ברשימת המתנה ועדיין לא נכנסתי. אולי תגלו לי מדוע?? נראה לי שהכנסתי את כל הפרטים הנדרשים כולל ניקיות שמכירות אותי אישית.מי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.
אנחנו עובדות על כך במרץ
מי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.
אנחנו עובדות על כך במרץ
את לוחצת על תמונות הלוגו ושם פותחת את פרופיל אישי. ובדפדפן למעלה מעתיקה את הכתובת שנוצרה.סליחה על הבקשה החוזרת ונשנית, אבל עדיין לא הבנתי איך מצרפים קישור לפרופיל, אבל פירוט מדויק..
תודה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים