מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
סליחה על הבקשה החוזרת ונשנית, אבל עדיין לא הבנתי איך מצרפים קישור לפרופיל, אבל פירוט מדויק..
תודה!!

מי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.
אם לא באותו יום - אז כמה ימים אחרי
אנחנו עובדות על כך במרץ
אני שלחתי כבר כמה פעמים גם במייל, אמרו לי שאני מופיעה ברשימת המתנה ועדיין לא נכנסתי. אולי תגלו לי מדוע?? נראה לי שהכנסתי את כל הפרטים הנדרשים כולל ניקיות שמכירות אותי אישית.

מישהיא יכולה להמליץ עלי פה:eek:;)

פליז מישהי מתנדבת לעבור על ההודעות שלי ולהמליץ עלי ? חסד

מי ששולחת בקשה ושולחת מייל עם פרטים בד"כ נענית.
אם לא באותו יום - אז כמה ימים אחרי
אנחנו עובדות על כך במרץ

ומה איתי???
שלחתי ממש מזמןןןןןן פרטים במייל ולא נעניתי, אולי כי אני לא מכירה פה מישהי אישית?
ומה אעשה????

שלום לכן,
ניקיות שכתבו שהן לא מכירות אף אחת בפורום,
(במיוחד כאלה שלא הגיבו הרבה עד עכשיו, או שהצטרפו בחודשים האחרונים)
תצטרכנה לחכות קצת עד שנגמור עם השלב הראשון.
(או לחילופין לחפש הכרות ממשית, עם מישהי שכבר בפנים)
כרגע הקצב שלנו קצת ירד...

אנא המתנה בסבלנות :)
בברכה...

סליחה על הבקשה החוזרת ונשנית, אבל עדיין לא הבנתי איך מצרפים קישור לפרופיל, אבל פירוט מדויק..
תודה!!
את לוחצת על תמונות הלוגו ושם פותחת את פרופיל אישי. ובדפדפן למעלה מעתיקה את הכתובת שנוצרה.
כבר אשלח תמונה

2.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה