מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
‏‏לכידה.PNG
בהצלחה

מזכירה לכן, לבדוק אם עדיין קיימת בקשת ההצטרפות שלכן באתר.
ומי שמרגישה ששכחו אותה, יכולה להקפיץ לנו את השרשור שלה לתזכורת...
הכל קורה, יש לנו מבול של מיילים.....

אז מה לעשות אם אני לא מכירה אף אחת אישית? (אולי כן, אם כולן היו מזדהות בשמן הפרטי..)
פשוט לבחור מישהי באקראיות ולבקש ממנה מעקב?
אני מכירה אותך???
או שאני מתבלבלת?

אולי מישהי מכירה אותי? קיבלה עזרה?
האמת, מההודעות שלי פה ממש ברור מעל ברור שאני אשה, ולא רק זה אלא נשואה ולא רק זה אלא אמא לארבע...

מישהי מסכימה לעקוב אחרי? מחכה להמלצה....

מישהיא מכירה אותי?!
מוכנה לעקוב אחרי ולהמליץ?!...

בנתיים זה מה שמונע ממני להתחבר...

מי מכיר אותי??? ויכול להמליץ\לעקוב אחרי??.
אני גם רוצה להתקבל למועדון!!!!!!!
@מרשמלו - שלחתי לכם מייל ולא נעניתי.... :eek:

טוב ,שלחתי .
אבל בטוח שטעיתי במשו.
די הסתבכתי.
חבל שכ"כ מסובך להיכנס.

אפשר שוב את הפרטים בשביל להצטרף לפורום?
רק אם משהי מכירה אותי אישית??

איך אני אדע מי יכולה להמליץ עלי אם אני לא מכירה את השמות ? אולי יש פה כאלו שמכירות אותי?

גם אני לא מסתדרת, ארבע פעמים שלחתי בקשת הצטרפות
@מרשמלו מה קורה איתי?
20+ אמא לילדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה