כללי פורום לפרסום, הצעה

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבין בדיוק המטרה של סגירת הפורום לקריאה לחברי עיצוב גרפי, אני עוסק הרבה בפרסום, ואני פשוט לא יודע אם אני יתאים להפורום. מה אעשה?

• הוסף לסימניות
יוזמה חדשה נפתחה כעת בפורום פרסום, אם יש חברים שפרסום זה העבודה שלהם ויש להם מה ללמוד וללמד בתחום ורוצים להצטרף לפורום פרסום, זה הזמן.

נא לקרוא היטב ולהפנים את התקנון ולשלוח אלי בפרטי או לשילת.

בברכה
זעליג

• הוסף לסימניות
לשוויליגרף
כן יש כבר פורום כזה פעיל... ועכשיו הולך להיות שם מענין במיוחד...

• הוסף לסימניות
שיהי בחוד או שיהיה ביחד, לדעתי כבר יש פורום פרסום וכך גם ראיתי, אך ....

מה שבטוח לא נראה לי הרעיון כלל של לסגור את הפורום פרסום בפני חברי עיצוב גרפי...
לדעתי כל גרפיקאי יוצא לי בכל עבודה להתעסק גם עם חלק פרסומי...פעם בהתנסחות פעם בבחירת הצבעים וכו'..תמיד המטרה לשווק טוב ביותר את המוצר....
אני אישית במסגרת לימוד תקשורת חזותית שכללו עיצוב, גרפיקה בתוכנות השונוות, למדנו גם פרסום ושיווק, ואני בטוחה שגם לי אך גם לכאלו שלא למדו אך יש להם רעיונות כולם יכולים לתרום...ומה הפחד שפוחדים אנשי הפרסום והשיווק מאנשי המעצבים הגרפיים? חשש חסר טעם וסיבה...הלא, אם כבר יש להם לפחד מעמיתיהם למקצוע, דווקא העוסקים בעיקר בפרסום עצמו.... כי הם המתחרים שלהם, ואם הפורום פתוח בפניהם, אז לא הבנתי מה הפחד מאנשי הגרפיקה, שהם לא בני אומנותו ורק יכולים להועיל לפרסומאים בכל הצד החזק שלהם בעיצוב וכו'...
ישנו חלק גדול מתחום הפרסום שניתן לשלבו בפורום עיצוב גרפי באופן טבעי....
למרות שלא הגדרתי את משרדי ולא פרסמתי אותו כמשרד פרסום ואין לי כוונה בדווקא לפרסם זאת, כי אני נורא אוהבת לעצב דברים שנשארים קיימים בעולם זמן ממושך לפחות, כמו: ספרי לימוד, אלבומי תמונות מעוצבים למזכרת, עיצובים לשי וכו', תמונות מחזור...זמירות ברכונים , הרבה מעבר לכך כל מה שלה הזכרתי פה...חוברות, משחקים, אפילו קטלוגים ופרוספקטים שעיצבתי ורצים זמן ממושך עדיפים עלי על פשקוויל ש-5 דקות ראה אותו כל העולם ומיד לאחריהן הכל בפח....פחות או יותר וגם יותר מאיזו מודעת ענק על אוטובוס, מודעות רחוב (למרות שעשיתי זאת לא פעם כשנתבקשתי ואין לי בעיה עם זה, אך לא הייתי אומרת שזה מה שמקנה את הסיפוק הגדול כשעובדים על עבודה זמן רב)....
אז בגלל זה אני פסולה לפורום פרסום? אני רק יכולה להועיל וגם ללמוד..לא הבנתי מדוע להפריד בין חברי הפורום....זהו צעד לא נכון....:)

• הוסף לסימניות
מישהו פסל?

ניסית לבקש אישור כניסה?
אנחנו מחכים לאנשים כמוך העוסקים/מבינים בפרסום

אחת מהסיבות להפרדה היה להדגיש שאין קשר בין המקצועות, למרות שהם נפגשים רבות מאוד.

• הוסף לסימניות
ZAP
ראשון ראשון...
תסתכלי מה התאריך, ותקראי מה שנכתב - הפורום אכן נפתח בסופו של דבר, האשכול הזה קדם לפתיחתו.

פורום נפרד - כי לא כל מי שעוסק בגרפיקה עוסק גם בפרסום. את למדת זאת במסגרת לימודייך (מעניין לשמוע איפה מלמדים זאת במסגרת לימודי עיצוב) - זה יוצא דופן, רוב המקומות שמלמדים גרפיקה לא מתעסקים עם שיווק ופרסום.

אגב, דווקא עולות די הרבה עבודות בפורום עיצוב גרפי עם דגש על הצד הפרסומי

ודבר אחרון - למה את חושבת ישר שלילי? :)
מי אמר שאת פסולה?
תשלחי הודעה לשילת ותבקשי להצטרף, זה לא כזה מסובך.

• הוסף לסימניות
שיהיו בריאים אנשים :)

אריאל אני גם למדתי במקצוע הגרפיקה גם פרסום.

היום זה מאוד עוזר לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה