- הוסף לסימניות
- #1,521
שוה השקעה?
אגב, תודה על הפרק. קנינו השבוע...
בהתחלה טענו אצלנו שהמרקם קצת כמו גומי. ואכן, הוא לא בדיוק כמו של חלה רגילה.
בהמשך התרגלו ונהנו. 11 בילקעס נגמרו כולן בשבת, לא נשאר אפילו זנב.
שוה השקעה?
אגב, תודה על הפרק. קנינו השבוע...
שלום וברכה יש ילד בן 6 חולה צליאק שאסור לו לאכול גלוטן אני מנסה להשיג דגני בוקר של חברת טעמן ואני לא מצליח להשיג ניסתי להתקשר למפעל ולא עונים כבר שבוע גם לא עונים במייל
אשמח אם מישהו יכול להשיג לי סוכן או מנהל במפעל בחברת טעמן שיעזור לי לקנות מהם את הדגנים
תודה רבה רבה מראש
יש דגני בוקר מאד מוצלחים בחנות Bַַַַַ&D באשדוד
לא של טעמן אבל ממש דומה.
ואולי יותר טעים.
מה זה החנות הזו?
אנחנו קונים עכשיו את הקורנפלקס ללא גלוטן של פסח
טעמן הוא החליט שהוא לא אוהב השנה
אנחנו ממש מחפשים גיוונים כי הוא מסתמך על זה ממש הרבה בתור אוכל משביע
תודה רבה
אשמח לקנות 2-3 קילואנחנו קנינו 15 ק"ג, מעוניינים למכור כי יקח זמן עד שנסיים הכל.
רעיון מבורך!קבוצת מייל לאמהות לצליאק...
כפי שמסתבר שרובכם יודעות יש קו צנתוקים לאמהות צליאק וכן כאן בפרוג יש במה מכובדת
חשבתי אולי (במיוחד לאלה שאין להן גישה אך יש להן מייל, ושמיעה בטלפן פות נגיש בעיקר למתכונים...)
ליצור קבוצת מייל "לאמהות לצליאק"
אשמח לשמוע דעתכן!
אפשרי גם לשלוח לי תגובות למייל זמני!
7609874
@
גי'מייל
נקודה
כום
חוזרת לעדכןיש כאן משהי שבדקה עם רופא גסטרו לגבי הקמח מולינו?
www.prog.co.il
מקמח תמי רב תכליתי יוצא בצק נחמד מאד.לצורך הכנת בצק פריך מתוק ללא גלוטן ומנסיונכם:
איזה קמח או תערובת קמחים (שקניתם או הרכבתם) יהיה הטוב ביותר למשימה?
השבוע בהמודיע ביום ראשון, היה מספר טלפון של קמח הארץ
זה מערכת טלפונית, הזמנתי והגיע עד הבית אחרי 3 ימים+ חוברת מתכונים.
הייתי מאד מרוצה, עולה 20 ש"ח לקמח של 500 גרם
היה גם שק של 15 קילו ב 400 ש"ח, אני העדפתי בודדים.
מחזיקי הדת.קמח מולינו ה"מוציא"שתי שאלות דחופות
מה לגבי הכשר?
האם יש צורך בניפוי??
@משי 1 תודה על היוזמה!!מתארגנת קבוצת מייל
![]()
מידע שימושי - יש לכן צליאקים? בשורה טובה, מתארגנת קבוצת מייל
שלום וברכה, אם יש לכן במשפחה "צליאקים" או מכירים כאלה... מנסים לארגן קבוצת מייל מי שמעוניינת להצטרף תשלח מייל לכתובת זמנית 7609874 גימיייל כום ועוד בקשה, מי שיכולה שתקפיץ...www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //