כללי פורים בפתח, התייעצות

• הוסף לסימניות
כל שנה אני ואחיותי עושות אחד לשניה משלוחי מנות כיוון שאנחנו גרות קרוב אחת לשנייה אבל משלוח מנות במחיר זול במיוחד אך תמיד עם איזה רעיון יפה ומבריק
השנה חשבתי על איזה רעיון של שומרי משקל, או דברים קטנים דלי קלוריות, אך רציתי להתייעץ עלה לי רעיון להדפיס תמונה של משקל החלק העליון של משקל על מדבקה ולהדביק את זה על קרטון או משהו דומה ואז על זה לשים מוצרים....
מה דעתכם ואולי יש למישהו הברקה יותר טובה עבורי או רעיון דומה לשומרי משקל

• הוסף לסימניות
נו.... עוד שבוע וחצי פורים.....

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון.
מה עשיתן בשנים קודמות? גם אני מחפשת רעיון!

• הוסף לסימניות
אנחנו חושבים על חריף, ציפ'ס חריף, שוקולד קליק צ'ילי, ביסלי חריף אש, סחוג, ועוד כיד הדמיון הטובה

• הוסף לסימניות
אז כך...
שנים קודמות
1. שנה שעברה יום שישי עשיתי עוגה עגולה טורט מיוחדת עם רוטב פרות יער, על משטח עגול מקרטון זהב עם אייס קפה ועיתון בקהילה מגולגל
2. ארוחתבוקר לחמניות ממולאות עם שוקו קרלו גדול
3. רעיון של תותים, עשיתי בקערית חד פעמית שקופה עם מכסה, שמנת עם תותים, מסביב לקופסא מפוזרים תותים, ושתיה תות ושוקולד במילוי תות הכל על צלחת גדולה עם מפיון תות וכו'
4. שנה אחרת עשיתי בקופסא שקופה מלבנית חד פעמית עם מכסה עלי חסה וכל מיני סוגי דגים, לקרדה, דג טונה מעושן, דג מלוח וכו' עם עגבניות שרי וכמה פרוסות של לימון, קשרתי את הקופסא בחבל דק עם חבילת מציות
5. רעיון של קפה כיד הדמיון עליכם, כל המוצרים שקשורים לקפה ומי שרוצה להוסיף משהו בייתי אפשר מוס קפה ליקר קפה טורט קפה וכו
6. רולדה עם שמנת ותותים ושתייה
7. כל מיני סוגי מנות אחרונות
8. סוגי מעדנים (כמובן שזה מיועד לציבור שזה מדבר אליו )
9. דברים שקשורים לדבש, עוגת דבש סוכריות דבש דובשניות, דבש וכו,

ולעיניננו.... תנו גם משלכם בשבילי תודה

• הוסף לסימניות
לאו דווקא למשפחה.
בשנה שעברה הלכתי על רעיון של חום-בז': ליקר קפה וליקר שוקולד, ערבעס בקופסא שקופה ופטיפורים בשלוש שכבות: חום כהה, חמאת בוטנים ושוקולד.
את הרעיון של שמנת עם תותים שמעתי ששמים בכלי גדול בצורה של כוס-נקטר אבל ע-נ-ק! בתור כלי הגשה מרכזי ולמעלה חצאי תותים. (אבל השנה מאד קשה לבדוק תותים אז ירדתי מהרעיון.)

• הוסף לסימניות
הלאה אני רוצה לשמוע לגבי רעיון של דיאטה דברים חמודים, וכן לגבי המשקל שכתבתי אפ'חד לא רוצה לעזור לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;227380:
הלאה אני רוצה לשמוע לגבי רעיון של דיאטה דברים חמודים, וכן לגבי המשקל שכתבתי אפ'חד לא רוצה לעזור לי

חמדתינו - רוצים מאוד לעזור
אבל מה לעשות לבינתיים את המקורית כאן מבין כולנו

• הוסף לסימניות
שני רעיונות:
זה הקטן גדול יהיה. כל דבר בגדול ובקטן. בגט ארוך, וקצר. מים מינרלים גדול וקטן. אולי קליק. היו שם עוד הרבה שאיני זוכרת. בקיצור זה לא נגמר. וכמובן מעצבים הכל על קלקר מצופה וכו'.
דבר נוסף-
"אתם עשר" - מרק עשר, 10 פיתות, עוד דברים שהכל 10. אוף אני לא זוכרת מה עוד.

• הוסף לסימניות
TIP X תודה

יש לך איזה הברקה משהו עם משקל וכן הרעיון שזה הקטן גדול יהיה, אני צריכה בדיוק ההפך רעיון שזה הגדול קטן יהיה;);):):)

• הוסף לסימניות
לאחר שעבדתי במחלקת עיצובים אי שם בחנות בארץ, יצא לי מהאף כל ההתקשקשויות של משלוחי מנות. כולל רעיונות, עיצובים, שטויות, סרטים (בודדים, כפולים ומשולשים!), אבנים, עטיפות, בדים בסיסים ותסלחו לי שרוב השמות פרחו מזכרוני. הייתה בחורה שהכינה משלוח מנות לשוויגער, והיא הגיעה בערך פעמיים ביום מר"ח אדר, עד פורים ממש...

אני רוצה לקיים את המצווה- שתי מנות- אכילות לעכשיו, ללא בעיה של בשרי/ חלבי, שלא עושות כאבי בטן להמשך היום, לא משהו שישימו בצד כדי לשלוח הלאה/ לזרוק לפח/ לתת לחסדי נעמי, בקיצר- שיהיה קומפקטי, נעים, ושיחמם את הלב. אולי הגיע הזמן לחזור למה שהסבתות שלנו היו מכינות למשלוחי מנות???

משלוחי המנות שאותם אני הכי זוכרת לטובה הם אלו שמי שהכינה אותם השקיעה בהם את הלב, עמלה וחשבה מה יהיה לי טוב. לא מה שיעשה לה עצמה שם של משקיענית ובונוס של חור בכיס.

(רציתם לדעת? שנה שעברה שלחתי לחמניה המוציא+ פרי טעים, טרי ובריא לשלוש חברות, קבלתי דשי"ם שנהנו מזה מאד. אחת אפילו לא הספיקה לטעום את זה, כולם טעמו לפנה... שנה לפני זה שלחתי אזני המן ועוגיות מעשי ידי, והשנה? זה הכיוון, בכל אופן. אני לא חושבת שבוופלה, במבה, ביסלי, טופי, ועוד כמה מרעין בישין כאלה יוצאים ידי חובה. לא שאלתי רב, אבל מי שישאל- שיודיע מה אמר.)

• הוסף לסימניות
אוקי את רואה שלא זה מה שביקשתי ורציתי ולא הוזכר אפילו פעם אחת ממתקים כלשהם, זה לא הכיוון רק ביקשתי עזרה לרעיון כנ"ל ואני שוב חוזרת רעיון של דיאטה, הורדה במשקל יש רעיון או אין??????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
דיאטה -
סלט חסה ענק
משקה דיאט/מים מינרלים
אולי להוסיף סלט טונה חמוד
סלט פירות/פירות טריים רחוצים/פירות יבשים לקינוח

להכין סלוגן בסגנון -
הפורים הזה את יכולה לאכול בשקט.
או
עד דלא ידע בין ופלה שוקו לביסלי גריל. שיהיה לבריאות.
או
משהו קטן כדי לעבור את הפורים בשלום.

עזרתי במשהו?

• הוסף לסימניות
תודה תודה רעיונות יפים בעייתי היא
שב"ה ילדתי בן למזל טוב לפני שבועיים בדיוק והחלטתי שהשנה אני לא במטבח בזמן שלפני פורים אלא הכל רנוי ואני לא חותכת ולא אופה ולא מבשלת אז להמשיך להציע אני אשמח מאד תודה תודה

• הוסף לסימניות
המון מזל טוב. תזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים.
במקרה כזה הייתי אומרת לך- מה את בכלל מחפשת רעיונות ויושבת ליד המחשב. זה לא הזמן כרגע. באמת ולא בתור מוסר.
פשוט דקה לפני פורים (הוא כבר יהיה בן כמעט חודש, לא?) לכי לחנות ועברי בין המדפים וקחי דברים דיאטטים ושלום על ישראל. שום משקל שום הדפסה. תנוחי קצת וכולם יסלחו לך. זו גישתי ואולי תוסיפי משהו בסגנון "לבריאות הנפש (שלי) ולבריאות הגוף (שלכם)".

• הוסף לסימניות
אולי תעשי מאזניים ועל כף אחת של המאזניים
תשימי כל מיני מאכלים משמינים ביסלי, בורקסים, ציפס ולא חסר....
ועל הכף השנייה תניחי ספר מתכונים לשומרי משקל.
ותכתבי משהו דג' ראה נתתי לפניך היום את ... הטוב... ואת הרע.. ובחרת ...
הבחירה בידך, ראי הוזהרת...
את הטוב אפשר לעשות בגופן רזה ואת הרע בגופן רחב ובולד.​

• הוסף לסימניות
ברגע שראיתי דיאטה עלה בראשי הרעיון ששמים במודעות של הדיאטה
- תפוח או משהו אחר וקשור למותניו - סרט מידה - יודעת למה אני מתכוונת?
אז פשוט תקני כמה מוצרים דיאטטים: פריכיות, סוכריות ללא סוכר ודברים כגון אלו ותקשרי אותם במקום בסרט מתנות, בסרט מידה.
המון הצלחה!
אל תשכחי לצלם ולהעלות את התוצאה!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה