מידע שימושי פורסמו מבחני התמיכה תשפ"ו - מעונות ומשפחתונים.

ברור שזה קשור. התמ"ת מקבל עדכונים על המצב התעסוקתי מביטוח לאומי. לא משום מקור אחר.
ואם הבעל לא מוגדר כבן ישיבה וגם אינו עובד, אין סבסוד.
הוא מקבל נתונים אבל הם יגידו לי יש או אין דרגה הם לא יחכו חודשיים עד שביטוח לאומי יגיר להם הנה הוא עדכן שהוא אברך.....

עד מתי ניתן להגיש בקשה כדי לקבל החזר על חודשים 9, 10?

ניסיתי לעבור על הכל ולא מצאתי
גם אני וגם בעלי עצמאיים, בעלי רשום גם בכולל (מעל גיל גיוס)
על איזה חודשים צריך לדווח ? ואיזה טפסים צריך לצרף
אשמח אם תוכלו להעלות לי
תודה מראש

ניסיתי לעבור על הכל ולא מצאתי
גם אני וגם בעלי עצמאיים, בעלי רשום גם בכולל (מעל גיל גיוס)
על איזה חודשים צריך לדווח ? ואיזה טפסים צריך לצרף
אשמח אם תוכלו להעלות לי
תודה מראש
עצמאים מדווחים על חודשים 1-6/25 ע"י אישור הכנסות מרו"ח או יועץ מס. יש נספח ייעודי.
זה כתוב בתבחינים

זה מה שכתוב לי
1760989749433.png

לא ראיתי שביקשו שום מסמך. מה אני צריכה לעשות?

@זכויותינו
יודעים אולי לפי מה מחשבים כי אצלי הוצג להורה 1 גם 2024 וגם 2025 ולהורה 2 רק 2024
איך מחשבים את זה?
חשוב לי לדעת כי אני גם עצמאי ורוצה לדעת איזה הכנסות להביא להביא להורה 2 כי אולי אם לא הוצג הכנסות מ2025 הם רוצים לראות מה הכנסות של העצמאי שעובר את 3330

למה כשכירים מגישים בקשה לדרגה המערכת שולפת נתונים של ביטוח לאומי גם של שנת 2024 וגם של חצי 2025?
לא אמורים לקחת רק לפי חצי שנה ראשונה של 2025?

רק נספח 4 ?
ולגבי הכולל צריך לצרף משהו ?
אני הבנתי שלא. קראתי בעיון את התבחינים בעניין ולא נדרש טופס כזה. וגם שוחחתי עם נציגה טלפונית שבסוף הגיעה למסקנה שהשנה לא צריכים.
אבל אני לא רוצה להגיד בבטחון מלא, כי גם הם נשמעים לא סגורים על עצמם 100 אחוז...
אני בכ"א, לא צירפתי למסמכים את נספח 8 שהעלו פה. בסטטוס ממתינים לדרגה.

לאור השאלות שחוזרות על עצמן בנוגע לנספח 8 - אישור כולל, משתפת את המקרה שלנו:
אנחנו שלחנו אישור כולל רישמי (מבלי שהתבקשנו, אלא בגלל בעיה בסינכרון עם בי"ל, עדכנו את בי"ל ואותם במקביל)
לא שלחנו נספח 8 ולא שום נספח שלהם שקשור לאברכים.
וב"ה קיבלנו דרגה.

הם בודקים את כולם מול צהל
ויש כאלו שמעכבים להם את הדרגה אבל כולם יקבלו בסוף בס"ד
במידה ובקשו לשלוח סטטוס מול הצבא האם יש צורך לשלוח להם או להמתין שהם יבדקו ויאשרו (מדובר על מחויב גיוס)
אשמח ממש אם יש למשהו מידע

לאור השאלות שחוזרות על עצמן בנוגע לנספח 8 - אישור כולל, משתפת את המקרה שלנו:
אנחנו שלחנו אישור כולל רישמי (מבלי שהתבקשנו, אלא בגלל בעיה בסינכרון עם בי"ל, עדכנו את בי"ל ואותם במקביל)
לא שלחנו נספח 8 ולא שום נספח שלהם שקשור לאברכים.
וב"ה קיבלנו דרגה.
כמו שכבר כתבתי בעלי בכולל מעל גיל גיוס וזו היתה הערת החשב
"על האב לשלוח אישור לימודים בישיבה גבוהה או בכולל בהתאם לנספח 8"
ניסיתי להשיג את הנספח באתר ולא מצאתי פניתי לפניות הציבור והם הביאו לי קישור למסמך שהועלה קודם
למפרע לאחר שיחה עם נציגה הסבירה לי שאין השנה נספח 8, הכוונה היא לכל אישור ממוסד הלימודים לפי הפורמט שיש למוסד- קביל אם נדרש
מלכתחילה אין צורך להעלות - אולי אם רוצים לקצר עניינים כדי לא לחכות להערת החשב אם תבוא ניתן להעלות מראש

הגשתי בקשה ב28 לספטמבר
לא ביקשו ממני שום נספח
בעלי ואני עצמאים
למישהו יש מידע האם זה תקין שלא ביקשו כלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה